spela ponomarenko Odkrito.si

Uspešna slovenska športnica drugič noseča!

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za četrtek, 24. maja

meghan markle Svet24.si

Ne, Meghan Markle ne bodo pustili na miru. Znova ...

zvonka hocevar Svet24.si

Napačno je parkirala, zato jo skuša odpustiti

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

lado bizovicar Njena.si

Lado Bizovičar šokiral mnoge

indira in teja Njena.si

Indira postala žrtev znane slovenske mamice

Za mehke, gladke in sijoče ustnice

Poskrbi za svoje ustnice!

Ste pripravljeni na rožnato obsesijo? Naj to poletje vaše ustnice zapeljivo zasijejo z balzamoma Labello Soft Rosé in Pearly Shine, ki sta za omejen čas dobila modni rožnati preobleki z močnimi sporočili in dekliškimi simboli. Ste za izziv? Zberite vse različice.

Dva balzama v petih preoblekah
Dekliško, rožnato in močno? Menite, da ne sodijo skupaj? Seveda sodijo! Združite rožnato z močnimi sporočili ali nežno rožnato z dekliškimi simboli – njihovo ujemanje je popolno in odraža tako nežno kot odločno plat deklic in žensk, kar kaže, da lahko postanete, kar koli želite. S to novo omejeno serijo je znamka Labello na polico z izdelki za nego ustnic postavila izdelek, ki spodbuja vse deklice in ženske, da pokažejo, kdo so. Spoznajte novo omejeno serijo Labello PINK – dva balzama za nego ustnic, pet različnih dizajnov, vsak v modni nežno rožnati barvi, ki jih lahko odkrijete, zbirate in delite s prijateljicami.

LABELLO Soft Rosé Design Limited Edition kolekcija.jpg

Balzam Soft Rosé z močnimi rožnatimi sporočili
Balzam Labello Soft Rosé je dobil pet rožnatih preoblek z različnimi sporočili in ujemajočimi se simboli. Izberite tistega, ki najbolje ustreza vašemu razpoloženju – ali pa zberite vse: bodite #girlboss ali #pinkprincess, pokažite jim tista rožnata pravila s #pinkrules napisom, pokažite, da obožujete rožnato s #pink4ever in svojo #pinkpower močjo. Ujemajoči se simboli in embalaža z rožnatim dizajnom poskrbijo, da omejena serija resnično pritegne pogled, obenem pa je zabavna za uporabo vsakič, ko jo vzamete iz žepa.

Pod pokrovčkom se skriva znana Labello nega v odtenku soft rosé. Hranilna formula z izvlečkom vrtnice zagotavlja dolgotrajno vlaženje, ki ustnice naredi mehke in gladke. Balzam poudari naravno barvo ustnic in jim podari kanček rožnatega sijaja. Bodite samozavestni navznoter in navzven z Labello #pinkpower.

Balzam Pearly Shine z dekliškimi simboli
Za vse, ki želite negovane ustnice z naravnim bisernim sijajem, Labello predstavlja še eno omejeno serijo. Balzam Labello Pearly Shine je prav tako dobil novo rožnato preobleko s prikupnimi dekliškimi simboli, ki so bolj ljubki kot kdaj koli prej. Te različice so okrašene s sladoledom, različnimi vrstami kolačkov, lizikami, bonboni in smoothiji. Odkrijte novo presenečenje vsakič, ko uporabite svoj Labello Pearly Shine.

Balzam Labello Pearly Shine naredi ustnice mehke in gladke ter jih polepša z bisernim sijajem. Formula z dragocenimi izvlečki biserov in svile ohranja ustnice navlažene, medtem ko jih naravna olja omehčajo. Za neustavljivo mehke in lepe ustnice.

Labello Pearly Shine balzam omejena izdaja .jpg

Legendarna nega ustnic – zberite vse in jih delite
Labello spada med strokovnjake za nego ustnic, ki jim ljudje po vsem svetu najbolj zaupajo. Z več kot 100 leti izkušenj je znamka Labello znana po tem, da celo suhe in občutljive ustnice naredi gladke in lepe na pogled in otip. Ker se prilega v vsak žep ali torbico, je Labello popoln spremljevalec v vsakdanjem življenju. Z novimi prisrčnimi omejenimi serijami Labello #pinkpower v balzamu Soft Rosé in Labello #pinklicious v balzamu Pearly Shine je uporaba balzamov še zabavnejša – pokažite jih in jih delite s prijateljicami!

Novi izdelki bodo na voljo od maja 2018. Na voljo samo omejeno obdobje.