saša stzosič furst uroš Odkrito.si

Konec! Zakaj sta se razšla znana slovenska ...

2 meghan Svet24.si

Pomečkana Meghan Markle razburila Scotta ...

Horoskop Petisvet.si

Astro nasveti: od 21.1. do 27.1.2019

samo tadin1 Svet24.si

Pravosodnega policista naj bi zabodel Samo Tadin, ...

united airlines, letalo, mraz Svet24.si

FOTO: Izlet v arktični pekel: po 16 urah ...

Katarina Čas, Lado Bizovičar (3) Njena.si

Katarina in Lado sta si skočila v objem

Blaž Švab Njena.si

Srce parajoče: Pred mamino smrtjo trkali na ...

Za mehke, gladke in sijoče ustnice

Poskrbi za svoje ustnice!

Foto: Promocijski material

Ste pripravljeni na rožnato obsesijo? Naj to poletje vaše ustnice zapeljivo zasijejo z balzamoma Labello Soft Rosé in Pearly Shine, ki sta za omejen čas dobila modni rožnati preobleki z močnimi sporočili in dekliškimi simboli. Ste za izziv? Zberite vse različice.

Dva balzama v petih preoblekah
Dekliško, rožnato in močno? Menite, da ne sodijo skupaj? Seveda sodijo! Združite rožnato z močnimi sporočili ali nežno rožnato z dekliškimi simboli – njihovo ujemanje je popolno in odraža tako nežno kot odločno plat deklic in žensk, kar kaže, da lahko postanete, kar koli želite. S to novo omejeno serijo je znamka Labello na polico z izdelki za nego ustnic postavila izdelek, ki spodbuja vse deklice in ženske, da pokažejo, kdo so. Spoznajte novo omejeno serijo Labello PINK – dva balzama za nego ustnic, pet različnih dizajnov, vsak v modni nežno rožnati barvi, ki jih lahko odkrijete, zbirate in delite s prijateljicami.

LABELLO Soft Rosé Design Limited Edition kolekcija.jpg

Balzam Soft Rosé z močnimi rožnatimi sporočili
Balzam Labello Soft Rosé je dobil pet rožnatih preoblek z različnimi sporočili in ujemajočimi se simboli. Izberite tistega, ki najbolje ustreza vašemu razpoloženju – ali pa zberite vse: bodite #girlboss ali #pinkprincess, pokažite jim tista rožnata pravila s #pinkrules napisom, pokažite, da obožujete rožnato s #pink4ever in svojo #pinkpower močjo. Ujemajoči se simboli in embalaža z rožnatim dizajnom poskrbijo, da omejena serija resnično pritegne pogled, obenem pa je zabavna za uporabo vsakič, ko jo vzamete iz žepa.

Pod pokrovčkom se skriva znana Labello nega v odtenku soft rosé. Hranilna formula z izvlečkom vrtnice zagotavlja dolgotrajno vlaženje, ki ustnice naredi mehke in gladke. Balzam poudari naravno barvo ustnic in jim podari kanček rožnatega sijaja. Bodite samozavestni navznoter in navzven z Labello #pinkpower.

Balzam Pearly Shine z dekliškimi simboli
Za vse, ki želite negovane ustnice z naravnim bisernim sijajem, Labello predstavlja še eno omejeno serijo. Balzam Labello Pearly Shine je prav tako dobil novo rožnato preobleko s prikupnimi dekliškimi simboli, ki so bolj ljubki kot kdaj koli prej. Te različice so okrašene s sladoledom, različnimi vrstami kolačkov, lizikami, bonboni in smoothiji. Odkrijte novo presenečenje vsakič, ko uporabite svoj Labello Pearly Shine.

Balzam Labello Pearly Shine naredi ustnice mehke in gladke ter jih polepša z bisernim sijajem. Formula z dragocenimi izvlečki biserov in svile ohranja ustnice navlažene, medtem ko jih naravna olja omehčajo. Za neustavljivo mehke in lepe ustnice.

Labello Pearly Shine balzam omejena izdaja .jpg

Legendarna nega ustnic – zberite vse in jih delite
Labello spada med strokovnjake za nego ustnic, ki jim ljudje po vsem svetu najbolj zaupajo. Z več kot 100 leti izkušenj je znamka Labello znana po tem, da celo suhe in občutljive ustnice naredi gladke in lepe na pogled in otip. Ker se prilega v vsak žep ali torbico, je Labello popoln spremljevalec v vsakdanjem življenju. Z novimi prisrčnimi omejenimi serijami Labello #pinkpower v balzamu Soft Rosé in Labello #pinklicious v balzamu Pearly Shine je uporaba balzamov še zabavnejša – pokažite jih in jih delite s prijateljicami!

Novi izdelki bodo na voljo od maja 2018. Na voljo samo omejeno obdobje.