Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Naj bo tvoj nakit tudi umetnost

16. 4. 2018; 02.37
Avtor: Promocijski material
Prstan Lencia Baroque

foto: Promocijski material

Ognjeni in razkošni kosi nakita za ljubiteljice uporabne umetnosti

Da nakit ni le dekoracija, pač pa uporabna umetnost, dokazujeta najnovejši srebrni kolekciji nakita, ki ju je za Zlatarno Celje oblikovala Olga Košica. Navdih za Lencio Baroque predstavlja bogato okrašen evropski zgodovinski in umetnostni slog, v Lencii Flames pa plamtijo ognjeni zublji, v katere je ujet puščavski jaspis. Skozi dovršen dizajn tokratni kolekciji predstavljata umetnost in tvojemu videzu dodata pridih ekstravagance – vsaka na svoj unikaten način.

foto: Promocijski material

foto: Promocijski material

Zlatarna Celje v tokratnih srebrnih kolekcijah navdušuje z drznimi kosi, v katerih se zrcalijo blišč, sijaj in izčiščeni detajli. Vsak kos nakita nosi svojo zgodbo – zgodovinske navdušenke bodo zapeljali bogati, a čutni kosi kolekcije Lencia Baroque, s katero se boste nemudoma preselile v razkošno obdobje 17. stoletja, ki ga je zaznamovalo prekomerno upodabljanje čustev, obilje, okrasje in igrivost. Prelesten prstan, ogrlica in baročni set uhanov so inventivni dodatki tvojemu klasičnemu slogu.

foto: Promocijski material

foto: Promocijski material

Velika mera kreativnosti pa se skriva v kolekciji Lencia Flames, ustvarjeni za vse, ki vas navdušuje občutek strasti, ujet v fizičnosti oblike. Ognjena oblika in peščena barva jaspisa spodbujata ustvarjalnost in v nositeljici krešeta iskro do življenja. Kalahari ali puščavski jaspis je bil najljubši dragulj v antičnem svetu, še danes pa slovi kot kristal sreče in zaščite, prinašalec tolažbe in odganjalec strahu. Ogrlica in prstan Lencia Flames te bosta navdušili, če si ljubiteljica dramatičnega sloga. Nakit, ki je zelo poseben in opazen, boš nosile avtoritativno in samozavestno ter z dodelano podobo oklici sporočala svojo originalnost.

prejšnji članek
Justin Bieber s pretepom rešil napadeno dekle
Obsedena!
Justin Bieber s pretepom rešil napadeno dekle
naslednji članek
Zayn priznal: Pesem je o Gigi Hadid
Obsedena!
Zayn priznal: Pesem je o Gigi Hadid
Preberite tudi