čuki Odkrito.si

Jože Potrebuješ: Čuki so šli bo gobe

horoskop Svet24.si

Horoskop za petek, 19. oktobra

horoskop Petisvet.si

To nas čaka do konca leta 2018!

Miha Kordiš Svet24.si

Grožnje z nacionalizacijo: "Tega ne bi smel ...

natalija verbotn 1 Svet24.si

Natalija Verboten navdušila v seksi dirndlu

Justin Bieber, Hailey Baldwin Najstnica.si

Justin Bieber končno potrdil poroko

joel3 Njena.si

Joela v šovu namenoma niso prikazali v pravi luči

Naj bo tvoj nakit tudi umetnost

Ognjeni in razkošni kosi nakita za ljubiteljice uporabne umetnosti

Foto: Promocijski material

Da nakit ni le dekoracija, pač pa uporabna umetnost, dokazujeta najnovejši srebrni kolekciji nakita, ki ju je za Zlatarno Celje oblikovala Olga Košica. Navdih za Lencio Baroque predstavlja bogato okrašen evropski zgodovinski in umetnostni slog, v Lencii Flames pa plamtijo ognjeni zublji, v katere je ujet puščavski jaspis. Skozi dovršen dizajn tokratni kolekciji predstavljata umetnost in tvojemu videzu dodata pridih ekstravagance – vsaka na svoj unikaten način.

Uhani Lencia Baroque.jpg

Ogrlica Lencia Baroque.jpg

Zlatarna Celje v tokratnih srebrnih kolekcijah navdušuje z drznimi kosi, v katerih se zrcalijo blišč, sijaj in izčiščeni detajli. Vsak kos nakita nosi svojo zgodbo – zgodovinske navdušenke bodo zapeljali bogati, a čutni kosi kolekcije Lencia Baroque, s katero se boste nemudoma preselile v razkošno obdobje 17. stoletja, ki ga je zaznamovalo prekomerno upodabljanje čustev, obilje, okrasje in igrivost. Prelesten prstan, ogrlica in baročni set uhanov so inventivni dodatki tvojemu klasičnemu slogu.

Prstan Lencia Flames.jpg

Ogrlica Lencia Flames.jpg

Velika mera kreativnosti pa se skriva v kolekciji Lencia Flames, ustvarjeni za vse, ki vas navdušuje občutek strasti, ujet v fizičnosti oblike. Ognjena oblika in peščena barva jaspisa spodbujata ustvarjalnost in v nositeljici krešeta iskro do življenja. Kalahari ali puščavski jaspis je bil najljubši dragulj v antičnem svetu, še danes pa slovi kot kristal sreče in zaščite, prinašalec tolažbe in odganjalec strahu. Ogrlica in prstan Lencia Flames te bosta navdušili, če si ljubiteljica dramatičnega sloga. Nakit, ki je zelo poseben in opazen, boš nosile avtoritativno in samozavestno ter z dodelano podobo oklici sporočala svojo originalnost.