vunjak 2 Odkrito.si

Boleči spomini Dejana Vunjaka: z mislijo nanj ...

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za torek, 21. avgusta

prosperity spell Petisvet

Astro nasveti: od 20.8. do 26.8.2018

Mala malina 1 Svet24.si

FOTO: Za trenutek se je še predramila … Ko jo ...

sir egipt Svet24.si

FOTO: Arheologi našli tole čudo: ugotovili, da ...

Justin Bieber Najstnica.si

To je Bieberjev dojenček

Jure in Alenka Kosir Njena.si

Zaradi tega Alenka Košir še vedno joka

Zastavi vprašanje in osvoji lepo nagrado

Najstnica skupaj s podjetjem Tosama in blagovno znamko Jasmin nature nagrajuje tvojo radovednost.

Foto: Profimedia

Imaš veliko vprašanj, a na njih nikakor ne dobiš odgovorov? Po drugi strani pa jih morda sploh ne želiš zastaviti, saj hitro slišiš, da si preveč radovedna? Zate imamo edinstveno priložnost. Portal Najstnica.si skupaj s podjetjem Tosama in blagovno znamko Jasmin nature nagrajuje najbolj zanimiva, edinstvena in zabavna vprašanja. Na njih pa bo odgovarjala aktualna miss Slovenije in obraz blagovne znamke Jasmin nature Maja Zupan.

JasminNatur-750x422koncna.jpg

Majo lahko povprašaš o katerikoli temi, ki te zanima. Morda o odraščanju ter spopadanju z najstništvom in tegobami, ki jih le-to prinese s sabo. O negi kože, telesa, skrbi za videz, modnih trendih, aktivnostih, zdravju in šolanju. Majo pa lahko povprašaš tudi o njej, izboru za miss, na katerem je zmagala, ter o njenih lastnih ciljih in načinu življenja.  

Tvoja vprašanja preko spletnega obrazca pričakujemo med 23. aprilom in 13. majem. Objaviš lahko samo vprašanje ali pa se posnameš in z nami deliš videovprašanje, ki ga lahko objaviš tudi na instagramu, in ga označiš z #najstnicasi #prijateljicasvetuje #tosama #jasminnature. Nato pa bomo izbrali 10 najbolj izstopajočih vprašanj, na katera bo v desetih različnih videoposnetkih odgovorila Maja Zupan. Teh deset izbranih vprašanj pa bomo tudi nagradili. Avtorice vprašanj bodo dobile paket izdelkov Jasmin nature (slipi, dnevni in nočni vložki, aplikatorski tamponi, kozmetične palčke, premium vatke, kozmetični robčki Jasmin) in majčko s sloganom Jasmin nature, s katero boste nagrajenke blestele v bližajočih se poletnih mesecih! 

maja zupan tosama.png