reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Trend pričesk, ki vas bo navdušil

22. 3. 2018; 08.00
Avtor: K.M.
barva las

foto: Instagram/Alisha McAlister

Svetlolaske si lahko privoščijo številne barvne trende, zdaj pa je čas, da to pomlad v ospredje stopijo tudi rjavolaske.

Čeprav je zunaj še vedno zasneženo, na plan že prihajajo številni lepotni trendi letošnje pomladi. Številni so povezani tudi s pričeskami. Zato vam predstavljamo barvni trend, ki vas bo zagotovo navdušil. Predvsem, če ste rjavolaska.

Svetlolaske imajo vedno na voljo številne trende povezane z barvami las. Predvsem barve, ki se hitro izperejo, so odlične za eksperimentiranje s svetlimi lasmi. Zdaj pa je napočil čas tudi za rjavolaske, ki bodo to pomlad in poletje lahko blestele s tem trendom, ki ne bo drastično posegel v njihov videz. 

Gre za mešanico barve sadja v eni sami pričeski. Avtorica videza tudi sama ne zna določiti, kako bi barvo poimenovala, saj je zmešala številne odtenke in dosegla zelo lep in trendovski učinek. Barve delujejo bolj celovito, predvsem pa gre za bolj igrivo pričesko, ki je odlična za s soncem obsijane dni. "Ne vem, kako bi to poimenovala. Gre za mešanico zmešanih barv sadja. Mislila sem, da bom naredila preprosto osnovo, a me je stranka presenetila in rekla, da želi nekaj drugačnega. Zmešala sem vijolično in rdečo ter dodala odtenek pastelne roza ter odtenek vinsko rdeče. Končni videz je res zabaven in niso me odpustili," je zapisala avtorica trenda Alisha McAlister

Nekaj učinkov barvanja pa si lahko ogledate spodaj:

prejšnji članek
V pevskem šovu zavrnili pevko priljubljene slovenske pesmi
Obsedena!
V pevskem šovu zavrnili pevko priljubljene slovenske pesmi
naslednji članek
Selena na jahti pokazala svoje telo v kopalkah
Obsedena!
Selena na jahti pokazala svoje telo v kopalkah
Preberite tudi