lili 1 Odkrito.si

Težki časi za Lili Žagar

Mirjam Poterbin, mama luke dončića Svet24.si

Ponosna Dončićeva mama sina ne bo pustila samega...

parazitski črv, parazit, Dirofilaria repens Svet24.si

FOTO: Bulica na njenem obrazu je skrivala ...

Prevale, Štefanov potok Svet24.si

FOTO: Voda zalivala objekte, veter odkrival strehe...

The Tonight Show ariana grande Najstnica.si

Pete Davidson potrdil zaroko z Ariano Grande

ženska v vodi Petisvet

Domača metoda, ki osupljivo pomlajuje

simona mastnak jože Njena.si

Ko so ugasnile kamere, je bilo vroče

Plesalka se je končno vrnila

V Slovenijo se je vrnila priljubljena blagovna znamka, ki skozi oblačila ponosno pripoveduje zgodbo plesa v vseh njegovih oblikah.

Foto: Promocijski material

Prav na mednarodni dan žena je v Slovenijo po nekaj letih zopet  prispela prva blagovna znamka, ki je inspiracijo za oblačila poiskala v svetu plesa. Dimensione Danza je svoja vrata odprla v ljubljanskem BTC-ju, v zgornjem pritličju Hale A.

"Dimenzione Danza je prva blagovna znamka, ki skozi oblačila ponosno pripoveduje zgodbo plesa v vseh njegovih oblikah. Kakovostna oblačila izražajo edinstven slog ženstvenosti. Dimensione Danza je več kot moda. Dimensione Danza je življenjski stil. Je pokončna drža. Je dimenzija. Vaša dimenzija," je predstavnike medijev, blogerke in znane osebnosti nagovorila voditeljica dogodka Špela Močnik, tudi sama modna navdušenka.

KKK_7471.jpg

KKK_7808.jpg

Zasluge za vrnitev te priljubljene blagovne znamke ima Zala Brodnik Rahne, zastopnica za Dimensione Danza Slovenija, ki je ob tej priložnosti povedala: "Dimensione Danza je znamka,  ki jo spremljam praktično od začetka in moram reči, da sem jo močno pogrešala zadnja tri leta, ko je pri nas ni bilo več moč kupiti. Takrat se mi je porodila ideja, da bi jo morda lahko jaz pripeljala nazaj. Želja je postajala vse močnejša, kmalu prerasla v dejanja in z današnjim dnem postala resničnost. Iskreno se vam zahvaljujem, da ste danes z menoj ob tem pomembnem trenutku in upam, da vam bo Dimensione Danza prirasla k srcu tako, kot je meni."

KKK_7929.jpg

ZGODOVINA IN DUH ZNAMKE DIMENSIONE DANZA

Blagovno znamko Dimensione Danza sta v Milanu ustanovila Nadia Necchi, sicer baletna plesalka, in njen mož, priznani stilist Enrico Baroni. Strast do svojega dela sta prepletla v čudovito zgodbo in tako je leta 1983 nastala prva kolekcija oblačil s pridihom plesnega sveta. Navdih sta našla na Broadwayu, kjer sta opazovala oprave plesalcev med vajami in v telovadnicah. Danes Dimensione Danza poleg široke palete oblačil za ženske in prikupne otroške kolekcije vsebuje še kolekcijo obutve za prosti čas. Dimensione Danza spremlja ženske v njihovem vsakdanu. Tehničnost tkanin, tipičnih za svet plesa, je spojila z ženstvenostjo in velikim poudarkom na detajlih. Združila je potrebo po praktičnosti, udobju in vsestranskosti oblačil.

Dimensione Danza je:
Izvirna Vedno inovativna svoja, ne glede na trenutne trende.
Čustvena Oblačila, ki s svojo dušo in globino prikličejo čustva.
Konsistentna Plesni DNK inspirira prav vsako kolekcijo.
Kakovostna Tkanine, detajli, izdelava in nega.
Nosljiva Svet plesa, ujet v vsakdanja oblačila.
Prijazna Mehkoba tkanin je kot druga koža.

KKK_7928.jpg

Kolekcija pomlad/poletje 2018
Active kolekcija je namenjena predvsem času pred, med in po športnih aktivnostih in združuje udobje, stil in ženstvenost. One Mile From Home kolekcija je lahkotna in vsestranska, njena odlika pa so preprosta, praktična in udobna oblačila, obogatena z detajli in zaključki.
B.Social je prefinjena kolekcija oblek za prosti čas z veliko unikatnimi detajli in vrhunskimi
materiali.
Sisters je otroška kolekcija za mlade damice, ki se izražajo skozi sanjski svet plesa.