Izdelki za nego kože, ki te bodo v letu 2018 navdušili

Švedska blagovna znamka že navdušuje Slovenke.

Foto: Foto: Anže Krže // Mediaspeed

Švedi so mnenja, da se lepota zgodi takrat, ko se počutite «ravno prav» - samozavestno
in uravnoteženo. Legendarna kozmetična blagovna znamka Barnängen je iz rodnega Stockholma, končno prišla tudi v Slovenijo.

Iryna Osypenko Nemec in Ula Furlan.jpg
Nad izdelki sta navdušeni tudi Iryna Osypenko Nemec in Ula Furlan.
Foto: Anže Krže // Mediaspeed

Jasna Vale in Manca Vodopivec.jpg
Jasna Vale in Manca Vodopivec izdelke že uporabljata.
Foto: Anže Krže // Mediaspeed

Barnängen je leta 1873 na tržišče poslal svoj prvi proizvod – trdo milo, ki je navdušilo dame, ki jim je bilo blizu lepotičenje in nega kože. Mila so dolga leta izdelovali ročno, za izdelavo enega samega kosa pa so porabili tudi do 10 dni. Tri leta pozneje, leta 1873, je Barnängen postal uradni dobavitelj kozmetike švedskemu kraljevemu dvoru. Od takrat naprej blagovna znamka slovi po negovalnih produktih za telo, ki nas očarajo z vonjem naravne svežine, ki že leta navdušuje generacije Švedov.

WEB_Barnaengen_Stockholm_Relaunch_2017_Digital_Product_KeyVisual_Rescue_Balm_RGB.jpg

Barnängen je blagovna znamka, ki jo v popolnosti opiše samo ena priljubljena švedska beseda – lagom, ki opisuje ravnotežje in osnovno vodilo "ravno prav". Lagom je stil življenja, ki ga je v svojem bistvu v celoti povzela priljubljena blagovna znamka, ki združuje sestavine neoknjene skandinavske narave in švedske estetike. Proizvodi so bogati, a hkrati lahkotni. Na eni strani poživijo, vedar nas tudi sproščajo. Istočasno so močni in nežni ter združujejo prav vse, kar si želimo od kozmetike, ki bo negovala in razvajala naše telo.

Izdelki so celo cenovno dostopni. Šamponi za telo so na voljo že za 4,99 €. V ponudbi pa po ugodnih cenah najdeš tudi losjone za telo, kreme in olja. 

Balzami, kreme, losijoni za telo, olja in geli za tuširanje ter kopeli, predstavljajo dve liniji - Nordic Care in Nordic Rituals, ki sta nastali v kombinaciji naravnih sestavin, s pridihom neokrnjene švedske narave, podnebja in znanost, ki jo odlikuje švedska tradicija. Sestavine, ki jih je inspirirala nordijska narava nas spomnijo na švedsko pokrajino, morje in prostrane gozdove, ki ustvarjajo edinstveno oazo redkih in raznovrstnih rastlin, trav in hranljivih sestavin, na katere Švedi prisegajo že stoletja. Rezultat vseh naravnih danosti skandivanske pokrajine so Barnängen proizvodi za nego telesa, ki jih sestavljajo značilne močvirske jagode, bezeg in breze, ki so jih znanstveniki zmešali v negovalno formulo za zaščito kože pred izsuševanjem in draženjem, v obliki dobro poznanega recepta Cold Cream, ki so ga iznašli že skandinavski predniki.

WEB_Barnaengen_Stockholm_Relaunch_2017_Digital_Product_KeyVisual_Caring_Bodylotion_RGB.jpg

WEB_Barnaengen_Stockholm_Relaunch_2017_Digital_Product_KeyVisual_Glacier_Breeze_Shower_Gel_RGB.jpg

Izbor kozmetičnih produktov z vonjem skandinavske lepote, simbolom ženstvenosti in stila, se v popolnosti zlije v misijo blagovne znamke Barnängen, ki nam nudi uravnoteženo nego za čudovito in mehko kožo. Glede na to, da so naravne sestavine pomemben del skandinavskega načina življenja in rdeča nit pri izdelavi vsakega posamičnega Barnängen proizvoda, bodo ljubiteljice dnevne rutine popolne nege telesa navdušene bolj kot kadarkoli doslej. Sedaj lahko svoji koži privoščite le najboljše.