Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Ali tudi ti obožuješ ta modni trend?

26. 10. 2017; 02.51
Avtor: Promocijsko sporočilo
zenska-majica-black

foto: Foto: Rose Touch Blog

Ne glede na priložnost ali počutje. Črne ali bele majice z napisom so postale obvezna garderoba vsake sodobne mlade ženske.

Majice z napisi so postale modni hit tudi zaradi ogromnih možnostih kombiniranja. Modne navdušenke jih kombinirajo na 101 način – k kavbojkam, trenerki, krilu ali suknjiču. S pravo majico z napisom lahko dosežeš moden eleganten, klasičen ali športni videz. Majica z napisom jo odlična tudi za na zabavo, saj se boš v njej počutila udobno in samozavestno, pa tudi videti boš modno in čudovito.

Nenazadnje se v ohlapnih majicah z napisi pogosto sprehodijo tudi modeli na modnih pistah.
Preveri široko ponudbo majic z napisi na majice.si, kjer boš našla tudi ženske modele majic z napisi in dizajnerske majice.

Ustvari si čisto svojo majico, z napisom po svoji želji
V primeru, da majice po svojem okusu ne boš našla, si lahko enostavno ustvariš povsem svojo, unikatno majico, s pomočjo aplikacije »Naredi si svojo majico«, ki jo prav tako najdeš v spletni trgovini majice.si. Izbiraš lahko med mnogimi barvami in med 2 modeloma: ženskim, ki je privlačno oprijet in unisex, ki je ohlapen.

Takšne majice, ki so unikatne in osebne, so popolne tudi kot darilo za božič, obletnico ali rojstni dan. Nanje lahko postaviš lastne fotografije, misli, želje ali besedne zveze, ki ji razumeš le ti in tvoja najboljša prijateljica.
Na unikatne majice lahko izliješ tudi svoja čustva, izraziš želje, prepričanja … Zraven kratkih majic lahko oblikuješ tudi majico z dolgimi rokavi, pulover s kapuco, predpasnik ali kapo.

Aplikacija »Naredi si svojo majico« je izjemno priljubljena tudi za oblikovanje majic za rojstnodnevno zabavo, saj lahko tako domišljiji prepustite prosto pot in ustvarite zares kreativne majice, ki bodo še dolgo spomin na noro noč.

V primeru, da iščeš večjo količino majic predlagamo, da izbereš promocijske majice pri Habeco.si, kjer boš dobila zelo kakovostne prazne majice, po TOP ceni, ki pa ti jih lahko potiskajo po tvojih željah.

Dizajnerske majice, perspektivne mlade oblikovalke
Na majice.si podpirajo perspektivne mlade oblikovalce. Ena izmed njih je oblikovalka Alja Horvat, ki je na majice.si prisotna s svojo linijo majic in torb, pod imenom »Chotnelle«. Alja sicer trenutno študira dizajn v Ljubljani, a njeni cilji so veliko večji. Njen talent in dizajne so že odkrili čez lužo, kamor že pridno prodaja prva svoja dela.

Linija Chotnelle izraža Aljino strast. Obožuje enostavne oblike, a s poudarkom na detajlih.

foto: Foto: Sunshine cafe blog

foto: Foto: Rose Touch Blog

Dizajnerski kosi na voljo po dostopni ceni
Kljub temu, da gre za dizajnerske majice, kjer so količine izjemno omejene, je njihova cena dostopna. Cilj akcije je poleg podpore mladih perspektivnih oblikovalcev tudi tekstil, ki je priljubljen med mladimi modnimi navdušenkami.

Majice Chotnelle so narejene iz najbolj kakovostnih majic in z obstojnimi barvami.

Unisex oz. ohlapni model majice je narejen iz 100 % česanega bombaža, ki je do kože še bolj nežen in mehak. Tudi šivi in gramatura majice so izjemno kakovostni, kar ji daje trpežnost in dolgo življenjsko dobo.

Podobno je z ženskimi modeli dizajnerskih majic. Le te so privlačno telirane in prilagojene ženski obliki telesa. Pri teliranih majicah smo bombaž obogatili s 5 % elastana, kar jih dela še bolj udobne.

Si tudi ti perspektivna mlada oblikovalka? Ustvari svojo kolekcijo majic z majice.si
Si tudi ti želiš svoje kolekcije majic? Tudi ti jo lahko ustvariš v sodelovanju z majice.si. Ne odlašaj in jim piši na info@majice.si.

prejšnji članek
Poslušaj še neobjavljeno pesem Tošeta Proeskega
Obsedena!
Poslušaj še neobjavljeno pesem Tošeta Proeskega
naslednji članek
Najbolj nore zvezdniške ideje za noč čarovnic
Obsedena!
Najbolj nore zvezdniške ideje za noč čarovnic
Preberite tudi