Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

To so ključne napake pri oblikovanju obrvi!

13. 8. 2018; 08.30
Avtor: K.M.
obrvi

foto: Profimedia

Na njih nekatere sploh ne pomislite!

Oblikovanje obrvi je odvisno od vsake posameznice. Nekatere imate srečo in se vam z obrvnimi dlačicami sploh ni potrebno ukvarjati. Po drugi strani pa ste tu seveda tudi tiste nesrečnice, ki si morate izpuliti že vsako odvečno dlačico, saj drugače že ta pokvari celotni videz. Mi pa smo tokrat izbrali 3 ključne napake, ki jih pri oblikovanju obrvi ne bi smele početi! 


- Oblikovanje obrvi ne sme biti postopek, ki ga opravite na hitro. Če varčuješ s časom in izpuliš več dlačic naenkrat, se ti bo hitro zgodilo, da boš izpulila tisto, ki je nisi želela. Si res želiš opazne luknjice v svojem videzu obrvi?
- Svoje obrvi moraš oblikovati enakomerno in v nekem logičnem časovnem zaporedju. Torej, ne počni tega le enkrat na mesec, ampak njihovo rast in preoblikovanje spremljaj na dnevni bazi. 
- Ne uporabljal ogledala s povečavo. Dlačice, ki jih izpuliš pri normalnem ogledalu in ki te pri normalni velikosti motijo, so tiste, ki so morale oditi. Res je, da je s povečavo lažje, a hkrati pokaže čisto vse nepravilnost, ki lahko prej škodijo kot koristijo pri oblikovanju obrvi. Če s prostim očesom dlačice ne vidiš ti, jo ne bo videla niti prijateljica niti tvoja simpatija. Bolj pomembno kot povečevalno ogledalo je to, da si obrvi oblikuješ na svetlobi.


prejšnji članek
Najstniki obožujejo Camilo Cabello
Obsedena!
Najstniki obožujejo Camilo Cabello
naslednji članek
Louis Tomlinson najbolj priljubljen med najstniki
Obsedena!
Louis Tomlinson najbolj priljubljen med najstniki
Preberite tudi