Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

5 korakov do pametnih nakupov

9. 2. 2018; 08.00
Avtor: Š. K.
ThinkstockPhotos-491991621
V poplavi vseh modnih editorialov in mamljivih, pregrešno dragih modnih kosov se ti seveda cedijo sline, a ne skrbi, saj si lahko modno videti tudi na žepu prijazen način. Sledi petim preprostim nasvetom.

1. Postavi temelje.

Priskrbi si osnovne kose, kot so dobre hlače, črna majica/top, jakna iz džinsa ali blazer, kakšna tunika, črna obleka in pajkice. Najprej kupuj oblačila v nevtralnih barvah (črna, rjava, modra, bela, bež), saj boš z njimi najlažje ustvarjala kombinacije ter to izvirnejše uskladila tudi s kosi prejšnjih sezon. To so temelji dobrega sloga.


2. Kos, ki kombinacije množi.

Če boš v omari imela dober par kavbojk, potem si že ustvarila pol dobrega stajlinga. Zraven kombiniraj preprosto majico, dober par čevljev, to pa začini še s kakšnim modnim dodatkom in uspeh je zagotovljen. 1 kos = nešteto kombinacij!

3. Modni heroji.

Splača se, da si privoščiš kakšen živ modni dodatek. S pisano, potiskano torbico ali čevlji boš tako hitro popestrila vsakdanji stajling. Včasih potrebuješ le dober modni dodatek in cenovno boš prelisičila marsikatero modno oko. Pomisli tudi na kakšen šal, pas, rutko, nakit … To so naši modni heroji!

4. Kdo bo vodja?

Ko sestavljaš poceni stajling, najprej določi slog. Želiš casual, elegantnega, športnega? Nato določi še osnovne kose (hlače, krilo, obleka, pajac …). Če ti je všeč en dražji kos, z njim kombiniraj čim bolj preproste, osnovne in cenovno ugodne ostale kose. Določi vodjo (kos) tvojega stajlinga.

5. Hitre rešitve.

Ker ne boš potrebovala več kot enega kosa oblačila, si boš tako lahko privoščila dražjega in zraven kombinirala le še obutev. Voila! Včasih lahko modno igro zaključimo hitro, a učinkovito.

prejšnji članek
S savnanjem proti mozoljem!
Moj life
S savnanjem proti mozoljem!
naslednji članek
Zvezdniki: Njihov navdih za maškare
Obsedena!
Zvezdniki: Njihov navdih za maškare
Preberite tudi