Zasij v modnih sandalih z debelo peto

Po mestnih ulicah se trenutno modne navdušenke najraje sprehajajo v izredno trendi natikačih, še posebej takšnih z debelo kockasto peto.

Vsako sezono izstopajo posebni trendi, ki zaznamujejo garderobo ljubiteljev mode. To pomlad in poletje v Massu ne moremo mimo sandalov z debelo kockasto peto, ki so nepogrešljivi dodatek trendi stajlinga. Z njimi boš v koraku z najnovejšimi smernicami, hkrati pa bodo poskrbeli še za udobje, ki ga pri petah velikokrat pogrešamo. Nova kolekcija trendi debelih pet iz Massa prinaša retro navdih 70. let, saj so pete oblečene v barven semiš, tudi več barv na eni peti, so iz raznobarvne plastike ali pa so posute s sijočimi bleščicami. Tako raznovrstni kot so materiali in barve, pa je tudi višina pete, saj boš trendi tako s čisto drobno petko v stilu 'kitten heel' ali pa z ekstra visoko, ki te bo ponesla v višine. S kockasto debelo peto pa se popolno združuje še en velik trend te sezone, modni natikači, ki jih rade nosijo drzne ljubiteljice mode.

Mass, UPcollection 39,99 € (2).jpg

Letos so se namreč iz udobja dnevne sobe preselili direktno na modne ulice, kjer obračajo navdušujoče poglede. V Massu lahko najdeš trenutno najbolj trendi natikače s čisto nizko ali visoko peto ter tudi z odprtimi prsti, iz semiša, žameta, v aktualnih metalik odtenkih in z raznimi dodanimi detajli. Podajo se k preprostem džinsu, krilu ali modni srajčni obleki, z njimi boš vsekakor lepo dopolnila vsak modni slog.