lili 1 Odkrito.si

Težki časi za Lili Žagar

Mirjam Poterbin, mama luke dončića Svet24.si

Ponosna Dončićeva mama sina ne bo pustila samega...

Heather Locklear Svet24.si

Znana igralka poskušala narediti samomor

Prevale, Štefanov potok Svet24.si

FOTO: Voda zalivala objekte, veter odkrival strehe...

The Tonight Show ariana grande Najstnica.si

Pete Davidson potrdil zaroko z Ariano Grande

morje Petisvet

Morje čisti avro, tako se pozna

indira ekić Njena.si

Indira Ekić že nazaj pri lepotnemu kirurgu

Ključni modni nasveti, ki jih moraš upoštevati

Ne delaj napak pri oblačenju!

Z določenimi modnimi napakami lahko vplivaš na svojo vizualno podobo in ji celo močno škodiš. Preveri, katerim stvarem bi se morala v resnici na veliko izogibati. 

Ena izmed ključnih napak je ta, da si prava žrtev mode. Modnim trendom in smernicam verjameš preveč dobesedno ter jim tudi v preveliki meri slediš. Dejstvo, da je nekaj priljubljeno v svetu mode, med svetovnimi blogarkami, ali na modni brveh, še ne pomeni, da odgovarja tudi tvoji postavi, ali celotnemu videzu. Izbiraj oblačila, ki pristajajo tebi, kljub temu, da v tvoji omari posledično ni trendi oblačil

Če prijateljici pristaja rumena obleka, to ne pomeni, da bo pristajala tudi tebi. Tu ključno vlogo odigra tvoja polt, saj različnim pristajajo različni odtenki barv oblačil. Če te neka obleka naredi še bolj bledo, je ne kupi, kljub temu, da je to najbolj priljubljena obleka ta hip. Delovala boš utrujeno in bolno. 

Kroj oblačil moraš prilagoditi svoji postavi. Recimo, če imaš široke boke, ti bo pristajala obleka s kratkim krilom nad koleni v obliki črke A, če si nekoliko močnejše postave boš z ohlapnimi oblačili delovala še širša, raje izberi srajce, ki padejo in se s tem prilagodijo tvoji postavi. 

Najpomembnejši nasvet pa je, da upoštevaš svoje telo!