Klemen Bunderla Odkrito.si

Klemen Bunderla samski, a ne osamljen

Rok Černic, blagajna, račun Svet24.si

Prezgodnje slovo mladega Roka: "Še naprej navijaj...

Kozarec vode Petisvet

Enostavna metoda, ki vam lahko čez noč ...

Rahel Orban Svet24.si

FOTO: Orbanova hčerka umazano plenico zalučala ...

Danijela Martinović Svet24.si

Imata Danijela in Grašo res hude težave v zvezi?

Justin Bieber Najstnica.si

To je Bieberjev dojenček

Melissa Mouawad Njena.si

FOTO: Imela je 135 kg, danes je videti tako

Se lahko brijem z moško britvico?

Nujno potrebuješ britvico, v trgovini pa imajo samo moške ...

Obstajajo moške in ženske britvice, pa tiste za enkratno uporabo, ali pa tiste, ki jih lahko uporabljaš dlje časa in na to zamenjaš rezilo. Pa si ti noge lahko obriješ z moško britvico, ali obstaja kakšna dejanska prepoved? 

Resnici na ljubo obstajajo moške in ženske britvice predvsem zaradi oglaševalskih razlogov. Moški potrebujejo bolj 'močno' in odločno britvico, dekleta pa hitreje podležete barvnim kombinacijam, ki jih ženske britvice ponujajo. Zato seveda ni nič narobe, če boš izbrala ''moško'', še več, mora boš z njo še bolj zadovoljna!

Nekateri fantje se brijejo dnevno, hkrati pa so njihove obrazne dlačice zelo močne in čvrste. Zato potrebujejo dobro in kvalitetno britvico in po osebnem testu, lahko rečemo, da je občutek po britju 'z njihovo', boljši. Noge so dlje časa gladke in dlačice kak dan kasneje pokukajo na plan.

Paziti moraš le na ostrino te britvice, saj so v večini primerov bolj ostre. Tako že pri samem postopku pazi, da se ne urežeš, po britju pa si noge dobro navlaži z ustreznimi kremami.