saša stzosič furst uroš Odkrito.si

Konec! Zakaj sta se razšla znana slovenska ...

2 meghan Svet24.si

Pomečkana Meghan Markle razburila Scotta ...

Horoskop Petisvet.si

Astro nasveti: od 21.1. do 27.1.2019

samo tadin1 Svet24.si

Pravosodnega policista naj bi zabodel Samo Tadin, ...

united airlines, letalo, mraz Svet24.si

FOTO: Izlet v arktični pekel: po 16 urah ...

Katarina Čas, Lado Bizovičar (3) Njena.si

Katarina in Lado sta si skočila v objem

Blaž Švab Njena.si

Srce parajoče: Pred mamino smrtjo trkali na ...

Se lahko brijem z moško britvico?

Nujno potrebuješ britvico, v trgovini pa imajo samo moške ...

Obstajajo moške in ženske britvice, pa tiste za enkratno uporabo, ali pa tiste, ki jih lahko uporabljaš dlje časa in na to zamenjaš rezilo. Pa si ti noge lahko obriješ z moško britvico, ali obstaja kakšna dejanska prepoved? 

Resnici na ljubo obstajajo moške in ženske britvice predvsem zaradi oglaševalskih razlogov. Moški potrebujejo bolj 'močno' in odločno britvico, dekleta pa hitreje podležete barvnim kombinacijam, ki jih ženske britvice ponujajo. Zato seveda ni nič narobe, če boš izbrala ''moško'', še več, mora boš z njo še bolj zadovoljna!

Nekateri fantje se brijejo dnevno, hkrati pa so njihove obrazne dlačice zelo močne in čvrste. Zato potrebujejo dobro in kvalitetno britvico in po osebnem testu, lahko rečemo, da je občutek po britju 'z njihovo', boljši. Noge so dlje časa gladke in dlačice kak dan kasneje pokukajo na plan.

Paziti moraš le na ostrino te britvice, saj so v večini primerov bolj ostre. Tako že pri samem postopku pazi, da se ne urežeš, po britju pa si noge dobro navlaži z ustreznimi kremami.