spela ponomarenko Odkrito.si

Uspešna slovenska športnica drugič noseča!

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za četrtek, 24. maja

meghan markle Svet24.si

Ne, Meghan Markle ne bodo pustili na miru. Znova ...

zvonka hocevar Svet24.si

Napačno je parkirala, zato jo skuša odpustiti

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

lado bizovicar Njena.si

Lado Bizovičar šokiral mnoge

indira in teja Njena.si

Indira postala žrtev znane slovenske mamice

Se lahko brijem z moško britvico?

Nujno potrebuješ britvico, v trgovini pa imajo samo moške ...

Obstajajo moške in ženske britvice, pa tiste za enkratno uporabo, ali pa tiste, ki jih lahko uporabljaš dlje časa in na to zamenjaš rezilo. Pa si ti noge lahko obriješ z moško britvico, ali obstaja kakšna dejanska prepoved? 

Resnici na ljubo obstajajo moške in ženske britvice predvsem zaradi oglaševalskih razlogov. Moški potrebujejo bolj 'močno' in odločno britvico, dekleta pa hitreje podležete barvnim kombinacijam, ki jih ženske britvice ponujajo. Zato seveda ni nič narobe, če boš izbrala ''moško'', še več, mora boš z njo še bolj zadovoljna!

Nekateri fantje se brijejo dnevno, hkrati pa so njihove obrazne dlačice zelo močne in čvrste. Zato potrebujejo dobro in kvalitetno britvico in po osebnem testu, lahko rečemo, da je občutek po britju 'z njihovo', boljši. Noge so dlje časa gladke in dlačice kak dan kasneje pokukajo na plan.

Paziti moraš le na ostrino te britvice, saj so v večini primerov bolj ostre. Tako že pri samem postopku pazi, da se ne urežeš, po britju pa si noge dobro navlaži z ustreznimi kremami.