mojca horvat Odkrito.si

Mojca Horvat si je podarila novo jadrnico!

meghan markle Svet24.si

FOTO: Meghan Markle ne more več skriti trebuščka

Ženska Petisvet.si

Umreti mora ženska, ki je nosila vsa ta bremena

prometna nesreča, čevelj Svet24.si

V Izoli na prehodu za pešce zbil 13-letnico

Inja Zalta - No Help 1 Svet24.si

Inja Zalta očarala znano romunsko pevko Inno

Ariana Grande Najstnica.si

Ariana Grande končno razveselila oboževalce

kmetija3-22cm Njena.si

Luksuz na kmetiji zgolj past za tekmovalce?

Se lahko brijem z moško britvico?

Nujno potrebuješ britvico, v trgovini pa imajo samo moške ...

Obstajajo moške in ženske britvice, pa tiste za enkratno uporabo, ali pa tiste, ki jih lahko uporabljaš dlje časa in na to zamenjaš rezilo. Pa si ti noge lahko obriješ z moško britvico, ali obstaja kakšna dejanska prepoved? 

Resnici na ljubo obstajajo moške in ženske britvice predvsem zaradi oglaševalskih razlogov. Moški potrebujejo bolj 'močno' in odločno britvico, dekleta pa hitreje podležete barvnim kombinacijam, ki jih ženske britvice ponujajo. Zato seveda ni nič narobe, če boš izbrala ''moško'', še več, mora boš z njo še bolj zadovoljna!

Nekateri fantje se brijejo dnevno, hkrati pa so njihove obrazne dlačice zelo močne in čvrste. Zato potrebujejo dobro in kvalitetno britvico in po osebnem testu, lahko rečemo, da je občutek po britju 'z njihovo', boljši. Noge so dlje časa gladke in dlačice kak dan kasneje pokukajo na plan.

Paziti moraš le na ostrino te britvice, saj so v večini primerov bolj ostre. Tako že pri samem postopku pazi, da se ne urežeš, po britju pa si noge dobro navlaži z ustreznimi kremami.