lili 1 Odkrito.si

Težki časi za Lili Žagar

Mirjam Poterbin, mama luke dončića Svet24.si

Ponosna Dončićeva mama sina ne bo pustila samega...

parazitski črv, parazit, Dirofilaria repens Svet24.si

FOTO: Bulica na njenem obrazu je skrivala ...

Prevale, Štefanov potok Svet24.si

FOTO: Voda zalivala objekte, veter odkrival strehe...

The Tonight Show ariana grande Najstnica.si

Pete Davidson potrdil zaroko z Ariano Grande

ženska v vodi Petisvet

Domača metoda, ki osupljivo pomlajuje

simona mastnak jože Njena.si

Ko so ugasnile kamere, je bilo vroče

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

Se tvoj nohti ne nehajo lomiti in plastiti?

Si močno želiš dolgih nohtov, a kaj ko nikakor ne moreš do njih? Se ti vsakič, ko vsaj malo zrastejo zalomijo? Najstnica je izbrskala nekaj nasvetov, ki ti lahko pri tem pomagajo. Poskusi in nam zaupaj, če deluje.

1. Prenehaj gristi nohte
Imaš to slabo navado, da rada grizeš nohte? No, potem je čas, da se te navade znebiš, saj le-ta še pospešuje njihovo krhanje in lomljenje. Svetujemo ti, da si nohte nalakiraš s prozornim lakom, saj naj bi nalakirani nohti odganjali prste od ust.

2. Priskrbi si ustrezno pilico
Nikar ne kupuj poceni pilic, ki tvoje nohte še dodatno uničujejo. Priporočamo ti nakup steklene. Ta je nekoliko dražja, a verjemi, da bodo rezultati vidni hitro, hkrati pa jo boš imela dolgo časa, saj se ne uniči hitro.

3. Uporabljaj blag odstranjevalec laka
Morda je za tvoje krhke nohte kriv odstranjevalec laka, ki je preveč agresiven. Poskusi s takšnim, ki temelji na naravni osnovi in ne vsebuje acetona. Le-ta bo bolj blag in prijazen tvojim nohtom. Seveda pa ti svetujemo tudi to, da si čim manjkrat lakiraš nohte, saj zna biti tudi lak zelo škodljiv.

Tako, upoštevaj tri zlata pravila in videla boš, da delujejo. Seveda pa ne pozabi na razvajanje svojih rok in nohtov in jim kdaj pa kdaj privošči masažo.