kartoskop Dobra karma

Kartoskop za obdobje med 23. in 29. septembrom

horoskop_zodiak-astrologija Svet24.si

Horoskop za četrtek, 24. septembra

tonin ugrabitev2 Reporter.si

Ko ti oblast stopi v glavo: kako se je Tonin dal ...

Lidija Jerkič ZSSS Svet24.si

Zveza proti večini Simičevih predlogov: ...

20200923-01026932 Necenzurirano

Iz naših žepov v žep ministra Vizjaka

presaditev organov Odkrito.si

Darovanje organov je "dejanje srca"

Josip Drabik Njena.si

Ljubezen po domače: Tudi Josip ni neznanec malih ...

TOP 5 TUJIH YOUTUBE KANALOV

TOP 5 TUJIH YOUTUBE KANALOV

Datum zapisa: 07.08.2018

Živjo!

Zdaj, ko je zunaj res vroče, nas pogosto prime, da bi ostali za hladnimi stenami in cel dan le lenarili. Zato sem pripravila TOP 5 tujih YouTube kanalov, ki so meni med najljubšimi.

Vsi se sami po sebi zelo razlikujejo; nekateri so že bolj poznani, nekateri malo manj in tudi glede njihovih tem so si zelo različni. Prav zaradi tega pa upam, da bo vsak našel kaj zase.

No, pa začnimo...


1. James Charles

Ličenje zagotovo ni le za punce in to nam James Charles na svojem kanalu tudi dokaže! S svojimi idejami nas preseneti na čisto vsakem posnetku, saj ima vsekakor nadpovprečne ideje in čopiče v svojih rokah vrti bolje kot kdor koli. Včasih mu ličila pomagajo izbrati živali iz živalskega vrta, včasih pa se odloči, da bo poskusil z otroškimi potrebščinami. Vedno si zastavi nov izziv in nikoli ne razočara.

2. Niki and Gabi

Kdo bi si mislil, da so si dvojčki lahko tako različni, da bolj ne bi mogli biti! Niki, dekle z modrimi lasmi, daje vtis upornice in njen stil je zagotovo bolj predrzen. Gabi, blondinka, ki pa ima rada vse kar je roza, bleščeče in puhasto pa zaprisega na drage oblikovalce in luksuz. Sestri si zastavljata razne naloge npr. nakupovanje druga za drugo, kar zna biti včasih zelo zahtevne glede na razlike med njima in pogosto govorita o življenjskih izkušnjah. Včasih kar pozabiš, da sta dvojčici. Poleg tega pa imata tudi neverjeten glas in izdali sta že več svojih pesmi, ki gredo hitro v uho.

3. Logan Paul Vlogs

Logan je res oseba, ki ljubi dogodivščine in razburljivo življenje. Snema svoj vsakdan in verjemi, da ni nikoli dolgočasno. Potuje po svetu, si zastavlja nore izzive in velikokrat izvaja potegavščine na prijateljih. Svoje življenje živi na polno in ima celo svojo znamko oblačil, katere logo je njegov majhen papagaj Maverick. Sam pravi: "Nekateri pravijo, da je življenje prekratko, a jaz pravim, da ni. Samo živeti ga moraš prav." Zabava, smeh in uživancija so garantirani!

4. The Potter Collector

Verjetno ste vsi slišali za serijo knjig Harry Potter. In ta je zagotovo navdušila tudi lastnika tega kanala, saj ima doma knjižnico, sestavljeno iz več kot 1000 izvodov Harry Potter knjig. Ima jih v skoraj vseh jezikih tega sveta (tudi slovenščini), a pravi, da sam ne razume nič drugega kot angleščino in nekaj španščine. Zbira tudi več izjemnih čarobnih predmetov, povezanih s serijo in lahko bi rekli, da take zbirke, kot je njegova ne vidiš vsak dan! Včasih ti vse to vzame sapo, včasih pa si tudi sam zaželiš kaj tako izjemnega. Definitivno vredno ogleda!

5. Sarah Betts

Prisrčna avstralka, ki postaja vedno bolj poznana v svetu, na svojem kanalu osupni s svojo energijo in stilom. Za vsakega se najde nekaj, od DIY izdelkov, življenjskih nasvetov, mode pa vse do preprostih predstavitev njenih novih nakupov oblek, stanovanja in druženja z njenih fantom. S svojo pozitivnostjo, ti takoj polepša dan in velikokrat podari razne nagrade svojim naročnikom.

Kateri kanali pa so tebi najljubši? Predlogi za ostale zanimive kanale so zelo dobrodošli v komentarjih!

Upam, da ste našli kaj, kar vas je vsaj malo pritegnilo.

XOXONovejši zapis:

10 dejstev o meni