Andrej Škufca Odkrito.si

Ah, ljubezen! Andrej Škufca se je tako potrudil ...

aura Svet24.si

Test: kakšna je vaša avra?

vesolje Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 17. do 23....

puška Svet24.si

Jože navsezgodaj skrit za grmovjem čakal, da je ...

saša1 Svet24.si

Sašo smo ujeli v objemu še mlajšega moškega!

profimedia-0446249181 Najstnica.si

Nova ljubezen Justina Bieberja

Marko Vozelj Njena.si

Čustveni dan za Marka Vozlja

Srečno novo leto in selitev

Datum zapisa: 01.01.2019

Hej Punce!

Srečno novo leto vsem!

Ta blog bo anonimen zato,se nebom razkrivala. V resnici mi tudi ni ime Lana,ampak je tako moji psički. Za profilno sliko pa je eden izmed mladičev od Lane kateri bo ostal pri nas.

Pred 2 mesecema smo se z starši iz Slovenije preselili na Norveško v tetino novo hišo. Tako,da zdaj živimo s teto in stricem na Norveškem. Norveška je pozimi zelo lepa,zato priporočam ogled. Na sredini marca,pa bomo odšli na veliko potovanje. Ne vem še kam sicer,ampak starši pravijo,da bomo odšli v več držav na enkrat.

Ta blog sem začela pisati,saj sem vedno želela imeti svoj blog. Ne zato,da bi iskala pozornost ali postala slavna. Zdi se mi tudi,da bo zanimivo,mogoče komu brati ta blog saj s starši veliko potujemo in živim na Norveškem. Tako,da bo ta blog bolj usmerjen na potovanja, dogodivščine,na potovanjih,kaj bom spakirala...

Če koga zanima sem stara 16 let. Imam tudi mlajšo sestrico,ki pa je ne bom imenovala (saj je ta blog anonimen). Moja psička Lana pa ima trenutno tudi mladičke. Tako so prisrčni! Ima 1 fantka in 3 punčke. Fantek bo ostal pri nas saj ga ni noben v roku enega meseca rezerviral.

Upam,pa tudi,da bo kdo moj blog sploh želel brati,ali,da ga bo našel. Če to bereš sem ti zelo hvaležna. Tako ali pa tako pa se blogi ne gredo samo glede sledilcev,kajne?

Bloge bom objavljala 2.krat na teden (dneve zveste v naslednji objavi). Med počitnicami pa malo večkrat. Včasih bo pa prišel tudi bonus blog.

Ker pa dobivam veliko vprašanj bo naslednja blog objava Q&A! Tako,da mi pod komentarje napiši tvoja vprašanja. Tista punca (ali fant),ki bo pa postavil največ in najbolj zanimiva vprašanja (osebna vprašanja ne smejo biti zaradi anonimnosti) bo pa tudi omenjen.

Upam,da nisem bila predolga.

Vidimo se v naslednji objavi. Do takrat pa bodite veseli,pozitivni! Čaw Čaw

Starejši zapis:

Vprašanja za fanta

Novejši zapis:

Makeup