Samo izpoved?

Samo izpoved?

Datum zapisa: 18.04.2017

Po dolgem času spet ... Ojla punce!

No pa so za nami prazniki... Zase bi lahko rekla da so bili to definitivno najslabši prazniki do zdaj. Zakaj? Pravzaprav nisem popolnoma prepričana, so pač bili.

Včasih se mi zdi, da ljudje okoli mene niso več tisto kar se nekoč mislila da so bili. Zdi se mi, da vsak poskrbi le zase, na druge se niti ozre ne. Kaj pa vem, morda je to le trend današnje družbe? Ali pa posledica pritiska le-te na vsakega posameznika? Zdi se mi kot da vsak od nas poskuša samo ... preživeti.

To opažam tudi pri sebi. Moj cilj je - prebiti se čez dan, dihati, se smejati pa četudi boli in predvsem ostati močna. Je to narobe? Sem spet zaplavala v "tiste" vode? Sem spet ista "šibka" oseba kot sem vedno bila?

Včasih je dovolj le ena sama beseda in že sem na tleh. Že razmišljam o stvareh, za katere sem mislila da so že daleč za mano. No, morda sem se motila.

7fb850bf985977b8eedab8c9c1d506df.jpg

Po eni strani se mi zdi, da sem močnejša kot kadarkoli. Da se lahko postavim zase ne glede na to kaj si drugi mislijo o meni. Ampak po drugi strani pa se utapljam. Utapljam se v svojih mislih, v svojih solzah in čustvih. Kam me bo to pripeljalo in zakaj tako boli? Saj nisem spet na začetku? Pač enostavno ne morem biti, ane?

Spet sem poskusila končati mojo bolečino za vedno. Ne, nisem ponosna na to. Pa vendar se mi na trenutke to zdi še edina rešitev. Enostavno se mi zdi kot da nihče ne opazi bolečine v mojih očeh in nasmehu. Ali se kdo od njih sploh zaveda kako besede v resnici bolijo? Ali se kdo zaveda, da določene ljudi njihove žalitve dejansko prizadanejo?

5e4a2aec0bc719eaf5b2d00801576a6e.jpg

Spet jokam... Spet se režem... Bo to sploh kdaj minilo? Je preteklost res pustila take posledice? Jih lahko premagam? Sama?

Ne vem punce... res ne vem več.


♡Forever_me♡

Starejši zapis:

"Let's get FIT" - 7. teden

Novejši zapis:

Z zdravili, brez zdravja