Sama sem. Sedim v temi.

Datum zapisa: 05.07.2017

ste kdaj dojele kaj je samota? jaz sem... eden najhujsih obcutkov... ko si sam sebi prevec... v tebi je milijon in miljarde misli... neskoncno jih je... a kaj naj z njimi??

nikomur ne morem povedat... nikogar nimam... sama sem... moje misli in jaz.... le sedim in premisljujem... lahko bi mu napisala, a ne bo prebral... zakaj? prosim, odpisi na zadnje sporocilo...

sama sem.sedim v temi. ihtim. solze mi pocasi tecejo po licih katera osvetljuje svetloba telefona. pred ocmi se mi izpisujejo dogodki. pogledam roko. ureznine. spominjajo me, da sem bila srecna. da, ker sem izgubila sreco se vse to dogaja.

sama sem. sedim v temi. ihtim. solze mi pocasi tecejo po licih. sama sem. misli se naglo spreminjajo. ne vem katera je na vrsti.na kaj naj mislim. toliko jih je.naj jih pustim. potlacim. naj pisem. sem jaz kriva. zakaj? smrt. koliko je ura? grozna sem. kri. brazgotina. tema.

misli. toliko jih je. boli. jocem.

sama sem. sedim v temi. ihtim. solze mi pocasi tecejo po licih. za ta lica je nekdo vcasih rekel, da so lepa. nekdo mi je rekel, da sem lepa in me prepriceval. takrat nisem bila sama.

zakaj ne odpises. iscem kaj sem zopet storila narobe.

sama sem. sedim v temi. ihtim. solze mi pocasi tecejo po licih.

Starejši zapis:

Od pravljice do grozljivke

Novejši zapis:

Današnja razmerja