spela ponomarenko Odkrito.si

Uspešna slovenska športnica drugič noseča!

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za četrtek, 24. maja

meghan markle Svet24.si

Ne, Meghan Markle ne bodo pustili na miru. Znova ...

zvonka hocevar Svet24.si

Napačno je parkirala, zato jo skuša odpustiti

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

lado bizovicar Njena.si

Lado Bizovičar šokiral mnoge

indira in teja Njena.si

Indira postala žrtev znane slovenske mamice

Punce in fantje ter ličila

Datum zapisa: 10.05.2018

Ličila, le kdo jih ne pozna? Vsi jih uporabljamo, kar veliko deklet in celo nekateri fantje. A današnja tema ne bodo ravno ličila, današnja tema bo o napačnih teorijah glede ličil. Kaj je res,kaj ni?

Najbolj napačna teorija je, da ličila nosijo ljudje, ker so nesamozavestni. Poznam veliko deklet,ki so popolnoma zadovoljne same s sabo a še vseeno ljubijo ličila. Enako velja za fante. Če si nesamozavesten ti ne morejo pomagati nobena ličila, s tem se moraš preprosto sprijazniti.

Napačna teorija,ki je predvsem fantovska teorija za dekleta je ta, da se dekleta ličijo za pozornost fantov. Zakaj se dekleta ne bi morala preprosto urediti zase in se počutiti dobro v svoji koži?

Kdaj naj bi se začeli ličiti? Po socialnih omrežjih večkrat opažam komentarje pod kakšno sliko naličene 5-12 letnice kjer se mnogi odrasli zgražajo. In po pravici povedano ne vem zakaj. Niso vsa ličila škodljiva koži, le kakovostna morajo biti. Ličila niso nič neprimernega a vedno se bodo našli konzervativni ljudje, ki bodo nasprotovali temu, da gre čas pač naprej.

Ličila povzročajo mozolje, ne-čisto kožo in akne? Nikakor! Seveda se to dogaja ob uporabi napačnih izdelkov. Kožo je treba redno čistiti in zvečer pred spanjem obvezno odstraniti vsa ličila z odstranjevalcem ličil, ki najbolj odgovarja tvoji koži.

Upam, da vam je bil današnji blog všeč

-osamljen otrok ;*