saša stzosič furst uroš Odkrito.si

Konec! Zakaj sta se razšla znana slovenska ...

2 meghan Svet24.si

Pomečkana Meghan Markle razburila Scotta ...

Horoskop Petisvet.si

Astro nasveti: od 21.1. do 27.1.2019

samo tadin1 Svet24.si

Pravosodnega policista naj bi zabodel Samo Tadin, ...

united airlines, letalo, mraz Svet24.si

FOTO: Izlet v arktični pekel: po 16 urah ...

Katarina Čas, Lado Bizovičar (3) Njena.si

Katarina in Lado sta si skočila v objem

Blaž Švab Njena.si

Srce parajoče: Pred mamino smrtjo trkali na ...

Punce in fantje ter ličila

Datum zapisa: 10.05.2018

Ličila, le kdo jih ne pozna? Vsi jih uporabljamo, kar veliko deklet in celo nekateri fantje. A današnja tema ne bodo ravno ličila, današnja tema bo o napačnih teorijah glede ličil. Kaj je res,kaj ni?

Najbolj napačna teorija je, da ličila nosijo ljudje, ker so nesamozavestni. Poznam veliko deklet,ki so popolnoma zadovoljne same s sabo a še vseeno ljubijo ličila. Enako velja za fante. Če si nesamozavesten ti ne morejo pomagati nobena ličila, s tem se moraš preprosto sprijazniti.

Napačna teorija,ki je predvsem fantovska teorija za dekleta je ta, da se dekleta ličijo za pozornost fantov. Zakaj se dekleta ne bi morala preprosto urediti zase in se počutiti dobro v svoji koži?

Kdaj naj bi se začeli ličiti? Po socialnih omrežjih večkrat opažam komentarje pod kakšno sliko naličene 5-12 letnice kjer se mnogi odrasli zgražajo. In po pravici povedano ne vem zakaj. Niso vsa ličila škodljiva koži, le kakovostna morajo biti. Ličila niso nič neprimernega a vedno se bodo našli konzervativni ljudje, ki bodo nasprotovali temu, da gre čas pač naprej.

Ličila povzročajo mozolje, ne-čisto kožo in akne? Nikakor! Seveda se to dogaja ob uporabi napačnih izdelkov. Kožo je treba redno čistiti in zvečer pred spanjem obvezno odstraniti vsa ličila z odstranjevalcem ličil, ki najbolj odgovarja tvoji koži.

Upam, da vam je bil današnji blog všeč

-osamljen otrok ;*