Klemen Bunderla Odkrito.si

Klemen Bunderla samski, a ne osamljen

Rok Černic, blagajna, račun Svet24.si

Prezgodnje slovo mladega Roka: "Še naprej navijaj...

Kozarec vode Petisvet

Enostavna metoda, ki vam lahko čez noč ...

Rahel Orban Svet24.si

FOTO: Orbanova hčerka umazano plenico zalučala ...

Danijela Martinović Svet24.si

Imata Danijela in Grašo res hude težave v zvezi?

Justin Bieber Najstnica.si

To je Bieberjev dojenček

Melissa Mouawad Njena.si

FOTO: Imela je 135 kg, danes je videti tako

Punce in fantje ter ličila

Datum zapisa: 10.05.2018

Ličila, le kdo jih ne pozna? Vsi jih uporabljamo, kar veliko deklet in celo nekateri fantje. A današnja tema ne bodo ravno ličila, današnja tema bo o napačnih teorijah glede ličil. Kaj je res,kaj ni?

Najbolj napačna teorija je, da ličila nosijo ljudje, ker so nesamozavestni. Poznam veliko deklet,ki so popolnoma zadovoljne same s sabo a še vseeno ljubijo ličila. Enako velja za fante. Če si nesamozavesten ti ne morejo pomagati nobena ličila, s tem se moraš preprosto sprijazniti.

Napačna teorija,ki je predvsem fantovska teorija za dekleta je ta, da se dekleta ličijo za pozornost fantov. Zakaj se dekleta ne bi morala preprosto urediti zase in se počutiti dobro v svoji koži?

Kdaj naj bi se začeli ličiti? Po socialnih omrežjih večkrat opažam komentarje pod kakšno sliko naličene 5-12 letnice kjer se mnogi odrasli zgražajo. In po pravici povedano ne vem zakaj. Niso vsa ličila škodljiva koži, le kakovostna morajo biti. Ličila niso nič neprimernega a vedno se bodo našli konzervativni ljudje, ki bodo nasprotovali temu, da gre čas pač naprej.

Ličila povzročajo mozolje, ne-čisto kožo in akne? Nikakor! Seveda se to dogaja ob uporabi napačnih izdelkov. Kožo je treba redno čistiti in zvečer pred spanjem obvezno odstraniti vsa ličila z odstranjevalcem ličil, ki najbolj odgovarja tvoji koži.

Upam, da vam je bil današnji blog všeč

-osamljen otrok ;*