natasa gorenc Odkrito.si

Nataša Gorenc v norišnici

Melanie Marden Svet24.si

VIDEO: Spregovorila »gola Melania«: grozijo ji s...

jasnovidnost Petisvet.si

Čutila sem, da se bo sinu zgodilo nekaj groznega

tomislav hlevnjak Svet24.si

V grozljivi nesreči umrl policist Tomislav: za ...

einsiedler1 Svet24.si

Ženske se nimamo rade, a za to niso krivi moški

Justin Bieber, Hailey Baldwin Najstnica.si

Justin Bieber končno potrdil poroko

franc sever Njena.si

Iz zakulisja: V areni se je nekaj zalomilo

Punce in fantje ter ličila

Datum zapisa: 10.05.2018

Ličila, le kdo jih ne pozna? Vsi jih uporabljamo, kar veliko deklet in celo nekateri fantje. A današnja tema ne bodo ravno ličila, današnja tema bo o napačnih teorijah glede ličil. Kaj je res,kaj ni?

Najbolj napačna teorija je, da ličila nosijo ljudje, ker so nesamozavestni. Poznam veliko deklet,ki so popolnoma zadovoljne same s sabo a še vseeno ljubijo ličila. Enako velja za fante. Če si nesamozavesten ti ne morejo pomagati nobena ličila, s tem se moraš preprosto sprijazniti.

Napačna teorija,ki je predvsem fantovska teorija za dekleta je ta, da se dekleta ličijo za pozornost fantov. Zakaj se dekleta ne bi morala preprosto urediti zase in se počutiti dobro v svoji koži?

Kdaj naj bi se začeli ličiti? Po socialnih omrežjih večkrat opažam komentarje pod kakšno sliko naličene 5-12 letnice kjer se mnogi odrasli zgražajo. In po pravici povedano ne vem zakaj. Niso vsa ličila škodljiva koži, le kakovostna morajo biti. Ličila niso nič neprimernega a vedno se bodo našli konzervativni ljudje, ki bodo nasprotovali temu, da gre čas pač naprej.

Ličila povzročajo mozolje, ne-čisto kožo in akne? Nikakor! Seveda se to dogaja ob uporabi napačnih izdelkov. Kožo je treba redno čistiti in zvečer pred spanjem obvezno odstraniti vsa ličila z odstranjevalcem ličil, ki najbolj odgovarja tvoji koži.

Upam, da vam je bil današnji blog všeč

-osamljen otrok ;*