ljubezen Dobra karma

Verjeli ali ne: ljubezen se skriva v krvni skupini...

evelyn vadie sides Svet24.si

Malčico so iskali kar dva dni, ob strani ji je ...

PERISKOP zan katja3 Reporter.si

Janšev državni sekretar za nacionalno varnost ...

peter-kočjaž, filipini Svet24.si

FOTO: Peter in Natalija obtičala na Filipinih: ...

sanolabor, maske, zdravko-počivalšek Necenzurirano

Afera maske: dobil desetmilijonski posel, dolguje ...

Blaž Švab 1 Odkrito.si

Blaž Švab: "O svoji bolezni nisem govoril, ker ...

Rok Kunaver Njena.si

'Robert' v resnici dobrosrčen in dobrodelen

O M G ! i will die!

O M G ! i will die!

Datum zapisa: 13.11.2018

Hejla!

Ammm če ste prebrale moj prejšni blog (PLS HELP) pol veste za kaj se gre, k čene bo krneki.. Uglaunem, js sm torj pret kakim mescem pustila Tima in je presenetlivo dobro sprejeu. Pač smo ful dori frendi in se ševedno štekamo pa pišemo si, hodmo vn u družbi... Ubistvu isto ku prej (kar je ful čudno ma ok...).

Torej pole sm ugotovila d je Neiu za zaupat in sm mu povedla d sm u njega in iskazalo se je d je tut on u mene. Pač je prou reku in tko prej nism vedla... In pač midva z Neiem smo si usak dan pisala in pač nekako sva bla zmenjena d nobenmu nebova povedla. Js sm povedla moji bff k ji ful zaupam in me ni nikoli izdala in res ni povedla nobenmu. In tko sva si z Neiem pisala in je biu en dan, četrtek k sva bla zmenjena d greva po šesti šolski vn. In sva šla na isti čas iz šole js sm ga celo čakala d pride is šole d pač greva ne.. Js sm bla s svojo bff ma ona bi itk šla kr sva bla zmenjena d bova sama... On je pršu s prjatli k ih tut js poznam pač sošolci.. Se ful štekamo... In pač Nei me sploh ni obdjru se je delu ku d neve... Štekam d nebi ostali kej posumli logično. Pole pa pač kratek deu poti smo šli midve z bff in on in frendi... Ubistvu usi skupi. In on se splo ni oddaliu ot frendou d bi šou z mano. Zto smo se z bff odločled gremo z nimi kr smo misnle d grejo u park u resnici pa so šli enmu ot nim domou. In midve z bff smo šle proti parku k smo se počutle ful bedno... In edn ot teh fantou je pol šou za nama in se nama je zdelo čudno.. Pol pa je bff rekla če lhko gre (ta fant pač) nazaj po Neia. In je pračavu zkj in je rekla, d sva bla js in Nei zmenjena dns d greva vn in d Nei je zdj kr šou in nj ga gre iskat... In je blo... Pole je pršu vn Nei in še en prjatu tkoda smo bli usi pret uno hišo in samo še en prjatu ni vedu za kaj se gre in mu je Nei pač povedu kr ni meu druge izbjre.... In pole so zčnli zafrkavat nasdveh in so naju pustili same. In pač Nei je biu kr malo žiučn ker je biu sam z mano in pole je reku zkj sm poveda in sm rekla d je bff in je reku kaj je blo to treba (ma ne jrezno) in pole so pršli nazaj... Pole smo bli še neki cajta tm in pol smo šli domou.

NASLEDNI DAN:

snapchat: Nei sent you a chat

Nei: sori midva nemoreva bit nikoli skupi... res sori

Nei: sori res

Nina:zkj

Nei: zarat ucjri

Evo in tle sm jokala pomoje več ur hkrati. Pač js sm misnla d mi bo srce počlo... Tko sm (sej se ševedno) počutla izdano. Bla sva nekako zmenjena d bova skp pol pa me je za*ebu... (<-sry) ma pač ful sm ševedno šalostna... zdj bo hmal 3 tedne ot tega js ga nemorem pozabit pa še usak dan ga u šoli vidm tk da je res ful hudo. On pa me niti pogleda več ne... In res me ful zaboli ko pomislim na njega in ko ga vidim. Nikoli do zdej mi še ni blo hudo zarat kakega fanta. In do zdej nism vedla kko to boli... res je blo ful nesramno ot njega...UBISTVU ZDJ NEVEM ZKJ JE DOBRO OBJAUT TA BLOG KR NE SPRAŠAVAM ZA NOBENO POMOČ AL NEKI... PAČ RES BI BLA VESELA ČE BI KŠNA KOMENTJRALA KAJ NRDIT... RES SM FUL NA TLEH PREDUSEM ZTO KR SM MU ZAUPALA ON ME JE PA TOTALNO IZDAU... GROZN SE POČUTM...


lp,

Nina

(zdj sm itk že povedla moje ime)