jan in tilen klobasa 1 Dobra karma

Dvojčka Klobasa po Kmetiji to poletje zajemata z ...

severina Svet24.si

Severina je okužena, sina predala očetu

IGOR KRŠINAR 2 Reporter.si

VIDEO: Igor Kršinar v oddaji V zakulisju: No, pa ...

policija, slovenska policija, marica, splošno Svet24.si

Prijeli 47-letnega Martina Z., ki je osumljen ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Hojs z novim navodilom nad NPU

kadunc Odkrito.si

Direktor RTV SLO: Nujno potrebujemo nadomestno ...

spela groselj Njena.si

Špela Grošelj razkrila svojo večno ljubezen

Novice o Covid-19 nas ubijajo!

Datum zapisa: 13.04.2020

Živijo!

Danes bom govorila o ničemer drugem kot pa o koroni oziroma o tem kako imajo novice slab vpliv na nas.

Pred nekaj dnevi sem želela iti na novice in si ogledala kaj je novega, pa ubistvu zase nisem našla nič kar bi želela prebrati, saj je edina stvar o kateri pišeno Covud-19.

Videla sem novico koliko je že umrlih v ZDA.

In si mislila zdaj so prazniki namesto da bi širili negativo s tem da govorijo samo o smrtih, obolelih itd. Bi lahko napisali kakšen recept za Veliko noč. Nebi bilo treba ljudi opomniti 1000x da bomo morali praznovati doma, mislim da ljudje nimajo tako salbega spomina.

Poleg tega pa so ljudje postali obsedeni z razkuževanjem. Nekaterim so se zaradi prekomerne uporabe razkožila začele delati odprte rane na rokah. Neakteri so začeli razkuževati hrano... LJUDJE UMIRIMO SE IN ZADIHAJMO ker drugače bomo začeli zbolevati in umirati zaradi razkužil.

Vse kar rabimo da bomo na varnem je to da ostanemo doma in se prilagodimo razmeram. Postali bomo še šibkejši če bomo vse bolj paničariti. Paničarjenje pa povročajo mediji. Ne rečem da nesmejo ničesar povedati. Seveda morajo da bomo na tekočem kar se dogaja. Ampak kaj ko je tega preveč in po možnosti se novice še v kakšnih številkah razlikujejo in potem nastane še večja panika.

Včasih je bolje da kakšno novičko izpustimo, in na mesto da bi zapravili 15 minut za branje o novih težavah z boleznijo se posvetimo svojim hobijem in stavrem ki nam dajejo veselje da vsaj za nakj časa pozabimo na zmešnjavo.

Hvala ti, če si prebral blog. Moj namen ni bil širjenje še več negativne enerije amoak opomniti da bo v prihodnosti vse vredu in da se moramo sprostiti.

Selene♥️

Starejši zapis:

Kpop-kdaj, zakaj

Novejši zapis:

Kam v srednjo šolo?