žensk cvet Dobra karma

Bliskovita pot do umiritve od znotraj navzven: ...

Valentina Sampaio Svet24.si

Brazilka se je rodila kot deček, sedaj krasi ...

107792123_3656069631074104_5736355171430364755_n Reporter.si

Epilog obračuna na Janševem dvorišču

furs, davčna-utaja, kotnikova-5 Svet24.si

Dom sumljivih podjetij, davčnih utajevalcev in ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Denar sumljivega izvora do SDS #dokument

Zoran Janković Odkrito.si

Je Zoran Janković resno bolan?

naya-rivera, avtomobil, izginotje Njena.si

Truplo Naye Rivere našli na obletnico smrti ...

Moje razmerje do zdaj

Moje razmerje do zdaj

Datum zapisa: 28.11.2019

Živjo!

K pisanju tega bloga me je prinesel komentar uporabnice sarylove. Komentirala je namreč to, da sem imela prvi poljub in prvi spolni odnos. Res sem hvaležna za njeno mnenje, ker vsako nekaj šteje ampak nisem si mislila, da me bo pripeljalo tako daleč, da bom o tem napisala nov blog. Res ne razumem več. Nekateri mi pravijo, da sem zelo pozna s takimi stvarmi, nekateri pa me kritizirajo zakaj tako hitro. Za božjo voljo stara sem 21 let in punce v zadnjih letih "podarjajo" svojo devičnost že pri 15 letih ali še prej.

Ja res je, poznava se relativno malo časa in prvi mesec, ko sva se spoznala se nisva družila veliko, mislim da sva vse skupaj videla ravno 4 krat. In ta prvi mesec se nisva pogovarjala o tem da sva si všeč ali da kdo iz med naju čuti kaj več, ker tega preprosto ni bilo. Nisva se niti pogovarjala veliko po messengerju ali smsih. Konec mesca sem tudi prvič ostala za vikend in z njim izgubila nedolžnost. Tega niti jaz niti on nisva načrtovala, oz. on je imel neko idejo o tem ampak samo če bom jaz za (to sem izvedela kasneje). Tisti večer sem se spretno izmikala njegovim poskusom in iskala stvari, ki jih je potrebno postoriti preden greva spat. Ampak so naju premagale strasti. Ne vem, če sem bila v tistem trenutku zaljubljena, mislim, da noben od naju ni bil. A izkušnja je bila enkratna in ni mi žal.

In in kdaj sem se pravzaprav zaljubila? Dobro vprašanje, ker še sama ne vem. Z zagotovostjo lahko povem, da se nisem zaljubila kot kakšna najstnica in izgubila glave. Še vedno sem študij in družino postavljala na prvo mesto, nikoli nisem skočila na noge ali spreminjala načrtov, ko je predlagal da se dobiva. O tem da sem se zaljubila sem začela razmišljati po tem, ko sva uradno postala fant in punca. Moje razmišljanje me je pripeljalo do sklepa, da sem se zaljubila že veliko prej kot po dveh mesecih, a si tega podzavestno nisem upala priznati. Imela sem mnenje, da če on ne bo hotel kaj več od prijateljstva in mu jaz ne izdam da mi je všeč in ne bo bolelo, ko bova odšla vsak svojo pot. Seveda je on prvi razkril svoja čustva in namene, kar je tudi kasneje spodbudilo mene.

In ne nikoli me ni vizualno "baš nekaj" privlačil. Če me razumete. Nikoli ob njemu nisem rekla "woow". Še vedno obstajajo lepši in postavnejši fantje, a nobeden me karakterno ni toliko prepričal. Všeč mi je kako je prijazen do drugih, kako se zna postaviti zase in zagovarjati svoje stališče, kako me vedno napolni z novim znanjem in mu ni težko razložiti stvar še enkrat, kako včasih po ne potrebi dolgovezi, to da je počasen kot polž,.. Seveda so mi pa všeč tudi njegove vizualne lastnosti, kot je njegov nasmeh, oči, dlani,.. Najbolj od vsega pa mi je všeč to da me objame ko to potrebujem in posrka vso negativno energijo iz mene, ter me napolni z toplino.

No glede spolnosti pa je tako. (Ker sem komentar videla samo v tej luči, sem tej temi posvetila posebaj odstavek). Vidiva se 1x na teden za par urc (pijača, kosilo), dva vikenda v mesecu pa preživim pri njemu. Ne seksava kot dva zajca, to definitivno ne. Če gledamo da je povprečje slovenskih parov 7x na mesec, sva midva pod povprečjem (no kak mesec krepko nad), saj se ne vidiva toliko. Tudi ne seksava na silo, kot počno to nekateri (npr. na točno določen dan v tednu ali ko sva sama doma). Seksava ko čutiva to željo. Pa naj bo to zjutraj, popoldan, zvečer ali pa ponoči. Tudi ne gledava na to da sva sama. Zelo pomembno se mi zdi, da stvari v naprej predlagava in vsak razmisli in se strinja ali ne. Nikoli ne vsiljujeva svojih spolnih želj drugemu. Res pa je da imava svoje "zafrkancije" v postelji, ki velikokrat popestrijo zadeve v postelji ali izven nje.

Skupaj sva že skoraj pol leta in v tem času sva v najini zvezi določila preprosta pravila, katera oba spoštujeva in se jih drživa. Pravila so preprosta spoštovanje in zaupanje v partnerja, čas s prijatelji je enako pomemben kot najin skupni čas, ko spiva v isti postelji se pred spanjem pogovoriva in rešiva konflikte,.. Ne piševa si vsak dan, niti se ne kličeva vsak dan. Se zgodi tudi kak dan ali dva, ko sploh ne pomislim nanj in mi je OK. Zato sva veliko bolj vesela, ko se vidiva tisti en dan v tednu ali imava vikend samo za naju in si poveva vse kar se nama je zgodilo čez teden (dobre in slabe stvari). Letos sva bila en teden v Angliji in bilo je super. Glede na to da sva se iskreno pogovorila o najini prihodnosti in o najinem odnosu sva se dogovorila, da bova vsako leto potovala v drugo državo (imava že nekaj idej za konec junija naslednje leto).

~ Monika


Starejši zapis:

Tema o blogu

Novejši zapis:

Help