tanja dimitrievska alica Odkrito.si

Slovenska igralka kmalu ločena od hčere?

louis spencer Svet24.si

Lepi aristokrat je obnorel Britanke

yubari, meloni Svet24.si

FOTO: Neverjetno, rekordnih 25.000 evrov vredni ...

hrvaška, plaža Svet24.si

Na tej jadranski plaži boste za ležalnike in ...

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

rebeka the biggest loser Njena.si

Preslepili Rebeko in jo izločili

andrej sifrer Njena.si

Andrej Šifrer v tujini doživel to

Makeup

Makeup

Datum zapisa: 14.02.2018

83930d5a2066f14f46b1d65f319900b8.png

Vsaka najstnica mora imeti svoja ličila. Nekatere se začnejo ličiti prej, druge pozneje, nekatere nikoli. Menim, da malo makeupa moraš imeti, da svojo lepoto poudariš. Meje o začetku ličenja ni -ličiti se začneš takrat, ko pač presodiš, da je pravi čas za to. Najprej se vse začne z vazelinom in maskaro, nato se naš makeup kotiček kar polni in polni. Ko smo že pri času ličenja – mislim, da sem se jaz začela ličiti šele v osmem razredu. Nekatere punce žal ne ločijo, kaj je makeup za v šolo, kaj za zvečer. Zagotovo poznaškakšnodekle, ki se ji koža kar sveti od osvetljevalca,nosi rdečo šminko, eyeliner in podobno. Na žalost se nekatere, tako naličijo, da zgleda, kot bi dale glavo v cement. Malo šale. Če vprašaš mene, to ni makeupza v šolo, ampak je bolj za zvečer. Mnogo punc ne upošteva načela – manj je več.

Nasvet: Za v šolo imej manj makeupa in nikar se preveč ne parfumaj. Naliči se z:

 • Maskaro
 • Barvico za oči
 • S kakšnim svetlejšim senčilom
 • Če potrebuješ puder ali kakšnokremo, da si prekriješ podočnjake
 • Kakšno svetlejšo šminko ali vazelin
 • Zagotovo veš, da nekatera ličila tudi zelo škodujejo tvoji koži, kajne? Zato je zelo pomembno, da si pred spanjem, ali še mogoče prej makeup očistiš. Pomembno je, da si pred nanašanjem ličil obraz namažeš s kakšno osvežilno kremo. Veliko ljudi ima na makeup izdelke alergije - zaradi sestavin. Si pač vzameš makeup druge znamke ali makeup , ki bi naj bil narejen iz naravnih materialov. Zapomni si znamko, ki ti ustreza – to je vsa umetnost. Prav tako je pomembno, da gledaš na rok uporabe ličil, imaš svoj makeup prostor urejen in si makeup pripomočke očistiš. Nasvet – kako najlažje očistiš najbolj poznano gobico – beauty blender:
  • V Kad si nalij vročo vodo in jo pusti malo v vroči vodi ter jo malo gneti s prsti, da umazanija odteče dol
  • Na gobico dodaj milo in ponovi prvi korak – to počni tako dolgo, dokler se ne očisti.
  To so bili moji koraki. Če imaš kakšno svojo taktiko, potem tudi super. Lahko jo zapišeš pod komentar, da mogoče meni in drugim olajšaš delo. Glede tega bloga je to vse. Uživaj pri branju naslednjega bloga, o temi se pusti presenetiti. Xoxo Tinkarchii

Novejši zapis:

prvi blog