jan in tilen klobasa 1 Dobra karma

Dvojčka Klobasa po Kmetiji to poletje zajemata z ...

severina Svet24.si

Severina je okužena, sina predala očetu

IGOR KRŠINAR 2 Reporter.si

VIDEO: Igor Kršinar v oddaji V zakulisju: No, pa ...

policija, slovenska policija, marica, splošno Svet24.si

Prijeli 47-letnega Martina Z., ki je osumljen ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Hojs z novim navodilom nad NPU

kadunc Odkrito.si

Direktor RTV SLO: Nujno potrebujemo nadomestno ...

spela groselj Njena.si

Špela Grošelj razkrila svojo večno ljubezen

Kpop-kdaj, zakaj

Datum zapisa: 03.04.2020

Hi!

Danes bom govorila kako sem začela poslušati kpop in zakaj mi je všeč.

Torej sprva sem na youtubu začela dobivati smešne videe v katerih so natopali azijci. Kasneje je prišel video s klipom od neke serije, in ker mi je bil del ki sem si ga ogledala všeč sem začela gledati kje lahko najdem to serio. Serija se je imenovala The brigest star in the sky v kateri igra glavno vlogo danes najljubši meni pevec Huang Zitao. Skozi serio sem ugotovila da je tudi pevec, zato sem začela polušati C-pop. Kasnej esem začela raziskovati njegovo življenje in ugotovila da je pel v skupini EXO. Takoj sem si odšla na youtube ogledati glazbo ki so jo imeli. Ker mi ni bila slaba sem jo začela vse bolj poslušat. In danes več ali manj poslušam samo še k-pop seveda poleg EXA še veliko drugih skupin kot so BIGBANG, iKON, ATEZZ, BLACKPINK, MONSTA X, VAV. Nikoli me prav posebej ni navdušila skupina BTS mogoče kakšna pesem a kaj več ne.

Ko so drugi izvedeli da poslušam kpop me je veliko ljudi vprašalo zakaj sploh poslušam kpop in kaj je na njem tako zanimivega. Velikokrat sem slišala koga reči da so pevci grozni in da nimajo posluha itd. Ampak za te stvari se nisem prav preveč zmeni saj mi je bilo in mi je še pomenmno samo to kar osrečuje mene.

Iz moje perspektive je kpop naravnost čudovit in tudi pevci povidezu so mi lepši od marsi katerih ameriških ali evropskih pevcev.

Na kpopu mi je všeč da kdaj pa kdaj pokažejo čustva ki jih gojijo do oboževalcev niso tako vzvišeni kot večina pevcev iz Amerike in Evrope.

To je to za ta blog, upam da ti je bil všeč, tudi če ne poslušaš kpopa ali ne maraš kpopa. Vesela bom kakršnega koli komentarja aliga ga poslušate ali ne.

SELENE :)

Starejši zapis:

punca ne jamraj!