janez usenik Odkrito.si

Voditelj na Pop TV: Luke Dončića imam poln kufer!

Kate Middleton – LEVO TEME Svet24.si

Svetovne estradnice, ki so ponosne na svojo ...

tornado Svet24.si

Lahko uničujoče tornade pričakujemo tudi v ...

stari trg pri ložu Svet24.si

Župnika prebunkal, ker mu je posilil soprogo?

Justin Bieber Najstnica.si

Se je Justin Bieber vrnil k še enemu nekdanjemu ...

Spalnica Petisvet

10 največjih feng šuj napak v vašem domu

blaz svab 2 ap Njena.si

Huda bolezen Blaža Švaba: kaj se dogaja z ...

Kam pred dolgčasom???

Kam pred dolgčasom???

Datum zapisa: 27.12.2017

Včasih ne veš, kaj bi počela, in se ti prav nič ne ljubi. Kadar ne veš, kaj bi sama s sabo, se odloči za tisto, za kar ti drugače zmanjkuje časa: preberi knjigo, nad katero je navdušena tvoja prijateljica, pospravi sobo ali predal s spominki, ki te bo popeljal v nešteto spominov- in ko smo že pri spominih, odpri svoj dnevnik in ga preberi.

Morda se boš počutila bolje, če boš poklicala prijateljico ali povabila mami na sprehod ali sladoled. Presenečena se bo z veseljem odzvala, in ker bo to vajino popoldne, se bosta mogoče pogovarjali zelo odrasle stvari. Če si se že zaljubila, jo lahko vprašaš, kaj se je ona prvič zaljubila in kako je bilo; če jo boš vprašala, kako je spoznala očka, pa te tako ali tako čaka pravi roman, ki ti bo ogrel srce, četudi si ga slišala že dvaintridesetič. Še nekaj predlogov:

* Šport prežene vse dolgočasne misli- obuj rolerje, pojdi na kolo ali teč, delaj jogijske vaje ali vadi aerobiko, pleši... Ker je vse to prijetneje početi v družbi, povabi s seboj prijateljico, sestro, mami...

* Sama ali s prijateljicami izdeluj nakit. Če je lepo vreme, sprejmite izziv in ga ustvarite iz stvari, ki jih najdete v naravi.

* Ustvarjaj ob svoji najljubši glasbi- pleši, poj, riši, piši, oblikuj, šivaj, kuhaj. Izberi dejavnost, ki te v tistem trenutku najbolj privlači.

* Očisti svoje kolo in rolerje.

* Nauči se besedilo najnovejše pesmi.

* Raziskuj, kar te najbolj zanima, pa naj bodo to kemični poskusi (ki jih dovolita starša) ali preizkušanje, katera hrana je najboljša za čvrste in dolge nohte.

* Začni čistiti stanovanje (in razveseli mami) ali garažo (oči bo navdušen).

* Počni prvo stvar, ki ti pride na misel. Odsvetujem buljenje v TV-zaslon ali računal, ker se boš samo umaknila v navidezni svet, toda ostala boš tako zdolgočasena, kot so bila pred tem (in se boš potem počutila še bolj prazna).

* Odpri spletno stran najstnica.si in napiši blog ali so oglej zanimivo objavo.Starejši zapis:

V LETU 2018 vam ŽELIMO...

Novejši zapis:

Novo leto 2018