janez usenik Odkrito.si

Voditelj na Pop TV: Luke Dončića imam poln kufer!

Kate Middleton – LEVO TEME Svet24.si

Svetovne estradnice, ki so ponosne na svojo ...

tornado Svet24.si

Lahko uničujoče tornade pričakujemo tudi v ...

stari trg pri ložu Svet24.si

Župnika prebunkal, ker mu je posilil soprogo?

Justin Bieber Najstnica.si

Se je Justin Bieber vrnil k še enemu nekdanjemu ...

Spalnica Petisvet

10 največjih feng šuj napak v vašem domu

blaz svab 2 ap Njena.si

Huda bolezen Blaža Švaba: kaj se dogaja z ...

Kako uspešno preživeti najstniška leta? TETOVIRANJE II.

Kako uspešno preživeti najstniška leta? TETOVIRANJE II.

Datum zapisa: 31.12.2017

JAZ IN TATU

Končno sem dobila svoj prvi tatu!! Na koncu si nisem izbrala motiva, s katerim bi se zahvalila staršem, ampak sem izbrala čisto preprost tatu, tri ptici v letu.

Zakaj?

Vsak si tatu lahko pojasni na svoje načine. Jaz ga razumem kot prikaz svobode, doseganja ciljev, ljubezen do avantur in še mnogo več. Klišejski tatu, ampak kaj morem, mi je pač všeč.


LOKACIJA

Moj tatu se začne na spodnji strani lasišča in se nadaljuje za uho. To mesto sem si izbrala zato, ker sem razmišljala na prihodnost. S starostjo tatuji postanejo čudni (kdo hoče gledati svojo babico celo potetovirano), zato sem si ga naredila na mestu, ki ga z lahkoto prekrijem s svojimi lasmi. Je tudi super mesto, saj tisti, ki niso pozorni niti ne vedo, da ga imam. Oče je rabil 14 dni da ga je opazil.


BOLEČINA

Če sem iskena, sem pričakovala mnogo hujšo bolečino kot sem jo doživela. Večina se je pritoževala, da na glavi boli mnogo huje kot na primer na roki. Priznati moram, da sem mislila, da imam nizek prag bolečine, ampak glede na to, da me ni niti malo bolelo, ga moram imeti precej visokega.

CENA

ZA 5cm tatu sem dala 50€. Mojster tetoviranja ga je delal približno 30min.


HIGIENA

Mojster mi je predlagal, da za začetek uporabljam Bepanthen kremo (za nosečnice, otroke...). Morala sem si ga namazati vsaki dan vedno, ko se mi je posušil. Čisto na tanko. In 7 dni si nisem smela prati las, da ne bi prišlo do kakšne infekcije.


Res je! Ko imaš enkrat prvi tatu, si želiš delati še drugega. Svojega drugega načrtujem septembra 2018 kot nadaljevanje prvega. Po vratu navzdol pero.


Če želite imeti tatu, si ga naredite, ne gelede na želje staršev. To je vaše telo in če ga želite okrasiti ga dajte. Poslušajte mnenje staršev in prijateljev, na koncu pa se odločite sami. :)Starejši zapis:

Srečno novo leto 2018

Novejši zapis:

Spomini