HOLLIDAY!

Datum zapisa: 13.07.2017

ŽIVJO!

Kako ste kaj,kar nekaj časa je minilo od mojega zadnjega bloga,odločila sem se da se malo usedem pred računalnik in napišem kaj zanimivega.Pa so prišle počitnice ki smo jih čakale če se vam dogaja kaj zanimega ali posebna kakor koli pa napišite v komentar delite to z mano.

Napisala bom kakšen predlog kaj lahko počnete če vam je dolgčas med poletnimi počitnicami ,upam da ti bo blog všeč,uživaj!!

Za začetek si naredi seznam stvari ki jih boš počel tako bo vse bolj zanimivo ,na list paperja si napiši opravila ki jih moreš storiti pred začetkom šole .

Začni pisat dnevnik to je odlična priložnost, piši kaj se ti dogaja vsak dan pa tudi če je dan običajan ali dolgočasen na koncu poletja pa si preberi najbolj zanimive naslove mislim naslove ki jih bos napisala ob vsakem dnevu.,zraven naredi kakšno fotko in prilepi zraven.

S fotoparatom ali telefonom slikaj najbolj zanimive dogodivščine ki s ti bojo zgodile npr.kraje ali države ki jih boš obiskala ali pa kakšen zanimiv selfi.

Ne pozabi na šolo kmalu bo pred vrati nočem strašiti in tako je preveri učbenike in malo preglej mogoče že kej od tega znaš pa ti nebo toliko težko .

Gotovo pogrešaš sošolke,sošolce povabi jih v kino,pijačo pogovarjajte se o zanimivih temah in dogodkih.Gotovo bodo veseli srečanja če še nisi tega storila imaš še čas.

Preberi kakšno zanimivo knjigo sej vem da imaš čas za sprostitev a gotovo boš v bližnji knjižnici našel kakšno zanimivo knjigo ki jo sploh neboš hotel odlepiti od branja .

Pojdi v shhoping kupi kakšna zanimiva oblačila in poletje bo še lepše Uživaj v obdobju poletja in se sprosti zdaj imaš čas za dolg nakup v trgovini vzemi si čas in poišči tisto kar ti je všeč.

V kino ali pa po televiziji si poglej kakšen kul film to poletje bo pač kul poletje ne pozabi tega.

No pa smo prišli do konca tegale bloga upam da ti je bil kakšen predlog všeč

Starejši zapis:

I MISS YOU!