horoskop_zodiak-astrologija Svet24.si

Horoskop za torek, 28. januarja

Marjan Šarec Dobra karma

Vedeževalka odstop Marjana Šarca videla že lani?

teja jugovic Svet24.si

Teja je pred tremi tedni postala veganka

schwabing, klinika, koronavirus Svet24.si

Okužila ga je ženska, ki ni kazala simptomov: v ...

SLIKA KART ZA ČLANEK ŽIVLJENJE V OBILJU ALI ČLOVEK IN NJEGOVA ORODJA Dobra karma

Izberite karto, ki vas pritegne - skoznjo govori ...

hocevar rifle Njena.si

Kaj se dogaja z Rifletom?

Rasema Begulić Njena.si

'Ne sramujem se resnice, bila sem njegova ...

Help

Datum zapisa: 19.12.2019

Hej tole dons bo bl kot dnevnik od dons.

Najprej nekaj o meni d bo poj vse skupi bl jasn.

Zdej sm v 1. letniku in se skos druzm z 2 frendicama pa frendom iz klasa poj je pa zravn se ena iz visjega letnika. Ful smo se postekal in se skos smejimo (umes se za foro stepemo). No uglavnem skos smo hiper aktivni pa glasni pa tak. Se clo sosolci so tko wtf a ste lohka mal tih.

No dons smo mel prvo uro kemo sam noben ni vedu al jo res mamo al ne. Nekak smo bli v razredu zmenjeni d ne bomo sli. Sam eni smo cakal v avli in poj je ucitlca prsla. Najprej je sla do razreda pa ns pomojm d ni vidla. Poj je pa nazaj prsla in ns mal gledala pa sla nazaj v razred. Pa dons smo bli vsi mirni tm. Smo se pogovarjal v mejah normale in to je blo to. No v glavnem poj nam itak ni ostala nobena moznost tko d smo sli v razred. V mes me je klicala sosolka k jo ni blo tm in sm ji povedala d ns je najdla pa gremo v razred. Pa d nej poj hitr pridejo ce je tko.

V razredu ns je blo kesnih 10 od 28. Ostali so bli pa poj itak upisani in bojo dibil neopravicene razn unih k so mankal. Ampak najhujs je to d smo t slibi izpadl sam jst z frendi (k smo zmeri glasni) pa se ena piflarka k se skor vec druz z profesorji k pa z ostalimi.

Najbl grozn je pa to d mene pa frende zdej polovica klasa sovraz ceprov nismo bli sam mi krivi.

Zdej se srce pa mozgani kregajo. V srcu mi je hudo ker sm misla d se bom v sredni vecini prlubla ne pa d me bojo na konc sovrazn. Sicr si pa vs cas dopovedujem d se ni vredn sekirat zarad tega ker vem d mi bojo frendi stal ob srcu. Pa se nasmejim. Ubistvu si zdej brez njih ne predstavljam lajfa. K se skos smejimob cist pozabmo d ne vem pisemo mto cez 5 min al pa kej taga.

Sorry k je dovg blog pa vem d je prez vezn. Sam zdej se bols pocutm k sm custva dala vn. Zdej si bom pomoznost umisla kesn dnevnik k bom vanga vpisvala ce ne druga take dneve k je tale dons

Starejši zapis:

Moje razmerje do zdaj