pia zemljič Odkrito.si

Huda poškodba znane slovenske igralke

horoskop, astrologija Svet24.si

Horoskop za torek, 11. decembra

novaandreja Petisvet.si

Astro nasveti: od 10.12. do 16.12.2018

dete, dojenček, bolnišnica Svet24.si

Starša podhranjenega 10-mesečnega dojenčka ...

sneg, sani, termometer, zima Svet24.si

Če bodo padavine, bo snežilo! Vse je odvisno od ...

jernej kozan Njena.si

Zmagovalec Talentov po Hrvaški osvaja še Nemčijo

nina pušlar Njena.si

Razkrita skrivnost Nine Pušlar

GLASBA JE....

GLASBA JE....

Datum zapisa: 10.11.2018

HEJ! Danes sem se odločila pisati o glasbi.

Dolgo nisem vedela zakaj mi je všeč, zakaj jo poslušam ali zakaj jo ustvarjajo. Lani sem žal zapadla v depresijo in malo je manjkalo da bi postala anoreksična. Veliko sem bila zaprta v sobi, nisem se pogovarjala z ljudmi, sama sebi sem bila v napoto. Med počitnicami smo šli na zabavo k sorodnikom in tam je bil DJ. Rolal je vse hite za vse generacije. Potem pa je zavrtel sicer remix pesmi SKYSCREAPER od Demi Lovato in v tisti pesmi sm se našla. Res so me vsi potiskali ob tla,ampak zakaj bi se pustila če se lahko dvignem kot nebotičnik. Ja od takrat mi ne samo ta glasba,ampak vsa glasba pomeni sprostitev, našla sm nekaj k čemur se lahko zatečem ko sem žalostna,vesela,ko se hočem malo znoreti in pozabiti vse. Ja glasba me je rešila, in od takrat je moja sopotnica.


Ko si žalosten/-a si zavrti tvoj najljubši komad, ali pa izberi pesem s pozitivno vsebino in ga poslušaj,da se boš sprostil in pozabil na svet okoli tebe.


Kaj tebi nasploh pomeni glasba? Kaj ti najraje poslušaš? Predlagaj svojo naj pesem v komentar,deli jo z nami,da si jo še mi zavrtimo. :)