ljubezen Dobra karma

Verjeli ali ne: ljubezen se skriva v krvni skupini...

evelyn vadie sides Svet24.si

Malčico so iskali kar dva dni, ob strani ji je ...

PERISKOP zan katja3 Reporter.si

Janšev državni sekretar za nacionalno varnost ...

peter-kočjaž, filipini Svet24.si

FOTO: Peter in Natalija obtičala na Filipinih: ...

sanolabor, maske, zdravko-počivalšek Necenzurirano

Afera maske: dobil desetmilijonski posel, dolguje ...

Blaž Švab 1 Odkrito.si

Blaž Švab: "O svoji bolezni nisem govoril, ker ...

Rok Kunaver Njena.si

'Robert' v resnici dobrosrčen in dobrodelen

Duhovi

Duhovi

Datum zapisa: 03.11.2019

Beri na lastno odgovornost!! Če te je strah paranormalnih pojavov in se ti zdi nakladanje, potem članek raje preskoči.

**** strogo zaupno****

**********************************************************
Pred kratkim je bila noč čarovnic. H temu dnevu ne spadajo samo buče, ženske, ki coprajo in letijo z metlo, ampak tudi različni paranormalni pojavi. Na mojem instagram profilu ste glasovali, da hočete brati o tem.No, pred vami je članek na to temo. Ali v to verjamete ali ne je popolnoma vaša odločitev.Meni se zdijo te stvari zelo zanimive že od nekdaj. Nisem ljubiteljica grozljivk. Nikoli nisem gledala dokumentarcev na to temo. Raje sem prisluhnila zanimivim zgodbicam, ki so mi jih pripovedovali znanci. Vedno sem se jim smejala, saj sem slišane primere jemala kot šalo.V te pojave nisem verjela, vse dokler se v naši hiši niso začele dogajati zelo čudne stvari.Vem, vse skupaj se zdi smešno;sploh, če s tem nimaš izkušenj in v to ne verjameš.

Si bil kdaj sam doma in si zaslišal nepojasnjeno odpiranje ali zapiranje vrat? Ja, ni bil prepih. Je morda tvoj pes lajal brez razloga ter nepremično gledal v določeno točko, kjer ni bilo ničesar? Tudi meni se je to že zgodilo. Vidimo samo stvari, ki jih naše oko »sprejema« oz. zaznava.Teh energij se ne da videti, se jih pa zelo dobro čuti. Psi jih bi naj čutili in videli zelo dobro. Znanstveno je dokazano, da vidijo mačke in psi recimo določene spektre svetlobe, ki jih mi ne.

Naj bi strašilo v zapuščenih hišah, kjer ne živi nihče. Prisotnost teh energij bi naj zaznavali ljudje, ki so se preselili v hišo, kjer je nekdo umrl.

Znaki, da v tvoji hiši straši so:

  • zdi se ti, da te nekdo opazuje, ( ko si sam doma)
  • vrata se zapirajo in odpirajo sama od sebe ( ni prepiha)
  • temperatura nenadoma pada
  • slišiš nepojasnjene zvoke (praskanje, škripanje, pokanje)
  • dozdeva se ti, kot, da se te nekdo dotika ( po glavi, po nogah - občutek podoben mravljinčenju)
  • predmeti se premikajo sami od sebe
  • zdi se ti, da je v določenem delu hiše čudna energija in tja podzavestno gledaš
  • prižiganje in ugašanje luči ali televizije
  • nerazložljive sence ( s kotičkom očesa uzreš hitro izmuzljivo pojavo)
  • vonji, ki ne spadajo v tvoje stanovanje ( vonj parfuma, ki ga je uporabljala tvoja preminula babica).

Obstajajo celo primeri, ko ljudje niso samo čutili energij, ampak so njihove preminule videli. Če se ti je to zgodilo, potem bi naj pomenilo, da ima tvoj preminuli s teboj nedokončano poslanstvo. Nista se poslovila na pravi način ali naj bi pri tebi pozabil kakšno stvar.

Včasih se zgodi, da umrlega ne vidiš v obliki duha, ampak se ti pojavi v sanjah.Tako se bi naj oseba poslovila od tebe.

Mnoge mika, da bi klicali duhove.Najbolj poznan način priklicovanja je klic z OUIJA ploščo ( angleški izraz: ouija board).Duhovniki in strokovnjaki klicanje odsvetujejo, saj plošča ni igrača. Ne spoznamo se na to, zato lahko gre hitro kaj narobe. S klicanjem odpremo posebno dimenzijo (portal), ki ima povezavo med našim svetom in onostranstvom.Po končani seansi se moramo na pravilen način od duše posloviti. Če postopka ne zaključimo pravilno se lahko situacija zelo zakomplicira. Duša lahko ostane ujeta v napačnem svetu in lahko nastopijo težave, saj se je ne moremo znebiti.

Primeri iz resničnega življenja, ki ste mi jih zaupali

Šla sem na sprehod, zunaj je bil mrak. Sprehajala sem se mimo pokopališča. Kar naenkrat sem zagledala nekakšno čudno prikazen.Vsekakor ni bil privid. Od šoka sem se pričela tresti. Obrnila sem se in tekla tako hitro domov, kot so me ponesle noge.

Zvečer sem bila sama doma. S svojim psom sem se igrala v sobi. V sosednji sobi je nekaj zaškripalo. Pes je obstal, gledal je proti vratom in začel renčati. Proti meni se je začela približevati čudna bela svetloba. Videla sem duh moje preminule babice.

Bili smo na prababičinem pogrebu. H vežici je prišla oranžna mačka, sledila nam je vse do groba. Z nami je bila do konca pogreba. Naenkrat je ni bilo nikjer več.

………………………………………………………………………………………………………………

Zvečer sem bila zaspana, zato sem se odločila, da pospravim dnevno sobo in ugasnem televizijo.Daljinec sem pospravila k televiziji.Šla sem v sobo, naenkrat sem zaslišala čudne zvoke, ki so prihajali iz dnevne sobe. Odšla sem pogledat kaj se dogaja. Ugotovila sem, da se je televizija prižgala. Kar tako, sama od sebe. Ni šlo za izpad elektrike.

………………………………………………………………………………………………………………

Ko sem bila majhna sem se igrala z Barbie punčkami. Imela sem celo zbirko. V zbirki sem imela tudi Barbie hišne ljubljenčke (beri: konje in pse).Punčko sem posedla na konja in jo pustila na njem nekaj časa. Glavo je obrnila proti meni sama od sebe.

Ležala sem v postelji.Zdelo se mi je kot, da se me nekdo dotika po celem telesu.Občutek je bil grozen. V kopalnici imamo tri kovinska držala za šampone in pripomočke za tuširanje, ki so med seboj trdno pritrjena. Sredi noči je v kopalnici nekaj počilo. Odšla sem preučit situacijo.Prvo držalo je padlo dol. Ni padlo na glavo, ampak je bilo obrnjeno, kot takrat, ko je pritrjeno. Fizikalno je nemogoče, da se držalo, ki je trdno pritrjeno sname na takšen način. Če ga želiš sneti moraš po njem močno udariti.

Z mamo sva sredi noči pred hišo večkrat zaslišali zvok topota z nogami. Slišalo se je kot, da bi nekdo tekal po stopnicah. Ko sva pogledali čez okno, zunaj ni bilo nikogar.

………………………………………………………………………………….

Obstajajo tri vrste duhov: duhovi umrlih,demoni in sveti duhovi.

Sveti duhovi so angeli s poštenimi nameni. Njihovo poslanstvo je, da vodijo ljudi po poti, ki jim je namenjena in pazijo nanje.

Zapis o članku, ki sem ga prebrala pravi, da bi naj bili duhovi, ki smo jih videli pravzaprav prikazni, demoni.To naj bi bila nekakšna taktika, s katero nas želijo prestrašiti.

Če nas prisotnost energije moti lahko pokličemo strokovnjaka, ki je specializiran za ujete duše, situacijo malo razišče, poda kakšen pameten nasvet in ujete dušo izžene.

Lahko pa na situacijo gledaš iz malce pozitivnejše plati. Duh ti dela družbo in ti ne škoduje. Poimenuj ga, pogovarjaj se z njim in uživaj v njegovi družbi. Če nima kdo drug časa zate ga ima vsekakor on.

Tudi z menoj ravnokar nekdo piše in me boža po glavi. Sem se ga že navadila.

Xoxo Tinkarchii in Ghostie <3