ajda smrekar 23 Odkrito.si

Ne boste verjeli, kaj je Ajda Smrekar delala za ...

melania trump_valentinovo 6 Svet24.si

Razkrivamo, koliko stanejo modni kosi Melanie

Luna Petisvet.si

Dva dni pred tem postane kritično, sicer pa vse ...

reševanje, volk Svet24.si

FOTO: Misleč, da je pes, so se pognali v ledeno ...

špela g Svet24.si

Špela je spet imela težave z mandlji

Ota Širca Roš Njena.si

Ota Širca Roš se bo poslovila od malih zaslonov

tanja žagar miki šarac Njena.si

Tako za svoje goste poskrbi Tanja Žagar

Draga moja, najverjetneje je padel v nezavest, ker mu pišeš

Draga moja, najverjetneje je padel v nezavest, ker mu pišeš

Datum zapisa: 26.06.2018

Pisala sem že blog o seenanju, kako veš, da si mu všeč in o podobnih zadevah. Nisem še pisala o izgovorih, tako, da bo tale blog malce drugačen. Saj veš, pišem nasplošno - kar tako, ko se mi porodi kakšna ideja, med branjem dobrih knjig recimo. Nič osebnega pač. Skratka, se ti je že zgodilo, da si naletela na tipa, ki je bil poln izgovorov, laži in si si ga idealizirala, v resnici je bil povsem drugačen? Naj te potolažim, da se je že to zgodilo vsaki izmed nas. Bodi srečna, da si videla, s kakšnim tipom imaš opravka. Bodi pozorna na njegova dejanja in besede, saj ti z njimi pove več, kot bi si želela vedeti. Pomembno je le, da si samozavestna, saj s tabo ni nič narobe, tipu ni do zveze ali mu pač ni do tebe. Se zgodi. Včasih so fantje raje samo prijatelji. No, nekatere je boljše, da povsem odrežeš iz svojega življenja.Nikoli ne vzpostavljaj prva stika s fantom. Naj ti piše, kliče ali celo doda on prvi. Če bi ga res tako zanimala, se bo že potrudil, da nekako vzpostavi stik s teboj. Tudi, če ne ve tvojega imena in priimka. Skupni znanci, morda? Nikakor ga ne kliči ti prva. On že predobro ve, da imaš telefon. Zanimivo je, da ima shranjeno tvojo številko in te nikoli ne pokliče, kajne? Če bi mu bilo do pogovora, bi te že poklical, brez skrbi. Nikoli ne ''tekaj'' za fanti, saj jih to odbija ali pa lahko dobijo predvsem napačno predstavo o tej tvoji prijaznosti. Potem začnejo prijatelje razlagati vse njihove možne teorije ( beri zgodbice) in namislijo si celo, da ti je všeč.

Veš, kako najlažje zveš, če je tipu do pogovora s teboj? Ne piši mu tri dni, en mesec, ali celo eno leto, boš videla kako bo. Fanta ne vabi nikamor, saj bo potem v vlogi odločanja on - nastopili bodo zopet izgovori in razočaranje. A ni bolje, da se fant trudi zate, ti prosto izbiraš s kom boš šla kam in če boš sploh šla?

Nikoli se ne trudi za nikogar!! Za varanje, laži in to, da te fant zapusti, ni izgovora. S tem ti da jasno vedeti, da ne spoštuje ne tebe, ne vajinega razmerja. Punca, imej se rada in takoj končaj s takšnim pacientom. Potem še takšni primerki uporabljajo za izgovor, da ne vedo, zakaj so punco prevarali ali da jih je zaneslo. Resno? Kaj si se spotaknil in slučajno padel z njo, na njeno posteljo? Dragi moj, vse si naredil načrtno. Zato nismo krive ne me same, ne nobena bivša. Odločitev je bila povsem tvoja.


Še ena izmed napak, ki jo punce delamo je, da se punce prehitro raznežimo in fantu povemo glede svojih čustev. Nikolo ga ne seznanjaj s tem, naj se sam potrudi.

Glede končanih zvez...punce zapustijo fante ali obratno. NIKOLI NE POSKUŠAJ DOBITI FANTA NAZAJ!! Bo že sam pricvilil s pocukranimi opravičili. Mogoče bo spoznal kaj je izgubil, mogoče ne. Nekateri morajo nekaj zgubiti, da spoznajo vrednost izgubljenega.Največja napaka, ki jo fantje delajo je, da nočejo biti s punco zaradi kakšnih govoric, ki so jim jih natrosili njihovi prijatelji. Ali pa zaradi tega končajo zvezo. Raje se prepričaj, pri punci. Ne pa da si prijatelji zmislijo zaradi ljubosumja, da je punca največja "cipa" in kdo ve kaj še vse. Ste vi normalni? Kje imate kakšno spoštovanje do žensk? Naučite se pomena teh besed. S takšnim obnašanjem res zgubite vse "šanse" pri puncah.

Sprejmite človeka, takšnega kot je. Osebna stvar posameznika, kaj počne.

Draga moja, naj ti ne bo za nič žal. Na začetku je hudo, prvi dan je najhujši. Naj te potolažim, zapomni si, da ta dan ne bo trajal večno. Če ne bo ta fant, bo kdo drug. Zagotovo je nekje, nekdo, ki bi dal vse za to, da bi bil s teboj. Pokazal ti bo, da je drugačen, kot, da bizgec, ki ti je zbil samozavest in si se zaradi njega celo spraševala, če je s teboj kaj narobe. Sploh pa fantje niso središče sveta. Se bodo že čez čas spametovali. To ti govorim za vnaprej. Saj veš, kako pravi pregovor: " Ne išči ljubezni, naj ona poišče tebe."

Če ti še tega ni nihče povedal, naj ti povem jaz; čudovita si, zaslužiš si res v redu fanta. Predobra si za vse, ki so te kadarkoli prizadeli. Tisti, ki te bo imel rad, bo sprejel vse, tudi tiste tvoje nepomembne napake, iz katerih si se marsikaj naučila.

fd7435c6e560153b7af14e21f8dfbf5f.jpg

Starejši zapis:

Moj blog