19_KKK_2206 Odkrito.si

Bo Jerneju Damjanu lahko pomagala žena?

toča, pod mostom, vozniki Svet24.si

"Človeška norost ne pozna meja!" To so počeli ...

pitagora Petisvet.si

Zgodovina magije - 2. del: starodavni rituali

vročin Svet24.si

Naslednji vročinski val obeta pekel, temperature ...

Ivan Zgrebec, komarji, pik komarja Svet24.si

FOTO: Hrvatov hrbet po 45 minutah povsem ...

Ana Klašnja Njena.si

Ani Klašnja se je življenje obrnilo na glavo

lucija 3 Njena.si

To je partner Ana Marie Mitić

dolgčas,mi,je,zato,sem,tle,pa-omojbog-kr,rima,se

dolgčas,mi,je,zato,sem,tle,pa-omojbog-kr,rima,se

Datum zapisa: 03.10.2018

Helooooouuu spet js

Dolgčas mi je blo in sm bla sam tko uno ammm okej grem mal bit annoying in to idk.

Okej, še predenj začnem; tale zapis bo tko mal predstavitev kdo sem jaz in to in zakaj sm tle sploh začela pisat pred nevem tko dvema letoma, k če tuki ni nobenga k se me spomnme pač se mi zdi fitting da se malj predstavim. Bi pa tut rekla- jaz pišem ful različne stvari, pač mislim pisat o šoli, o zdravju, o mejkapu, o glasbi, ... pač o ful različnih temah, sam če b pa kej prou specifično radi o men vedli al pa bi radi da o čem prou posebi pišem pač z veseljem pište odspodi komentarje in to, men je pač ubistvu pomembn da če kej hočte al pa vas kej zanima- pač da čim bolje s svojim (sicer zelo omejenim) znanjem poskušam odgovorit/pomagat/napisat/karkol že.

Pa kot vidte sem že popolnoma obupala z slovnično slovenščino.


Okej, torej kdo sem, kje sem, zakaj sem.

Js sm ena nepomembna oseba v ljubljani, ki poskuša bit pametna in poetična in tko.. not too weird? pač ne vem I'm trying okay? Anyways.

Sem prvi letnik bežigrajske gimnazije- o tem mislim prou kak poseben zapis napisat- pač tko o tem zakaj sem se odločla, pa kako je do zdej vidt pa take fore.

Kukr sm rekla- sem iz Ljubljane in mam drgač ljubljano ful rada in mi je tko res ful pomemben dom in to- tega sem se pa šele zares začela zavedat takrat, ko sem bolj intenzivno začela potovat- sej mislim da sem nekaj že pisala tu o potovanjih al je blo pa to na wordpressu, ampk in each case- velik je o tem za govorit k je tut taka prijetna tema a ni? pač nevem men se zdi tko nekak sprouščujoče pogovarjat se o potovanjih pa tko.. nevem preprost taka tema je bl lahka pač kdo se rad pogovarja o šoli ane..

Okej, gremo naprej. Ful rada pojem, pa si bom tut nardila yt kanal kar sm rekla že v prejšnjem zapisu in ja.. pač sej se mi ne gre za to da bi rada bla slavna pa whatever. pač honestly- to je tok preveč stresa pomoje in si nonstop pod žarometi in nevem kaj pač tko res je lejm kok je to težk lajf da si nonstop neki judge-an.. ampak whatever nesmem se preveč razpisat phahahah kar hočm rečt je- rada pojem in bi svoje (ne)sposobnosti rada pokazala tut drugim.

Okej naslednja stvar je daaaaa ummm...... nevem čakte morm se spomnt...............................................................

Okej rada pišem pesmiii. to pa res, pač ful mam rada poezijo tut za brat pa to, kosovela še posebej, pač i strive to be more revolutionary just like him every day but lajk. Jaz sem zelo nesposoben človek in ja. that's, so, not, impressive, ahhhhh.

Okej moving on. Zakaj sem tle- s tem meaning- zakaj tle pišem.

Long story short zarad moje bff k jo že od začetka tega bloga kličem tara- plot twist tho- ona je začela tle pisat in sm si še js nardila acc but lajk. nardila sem si dva bloga, tko da na enmu 'ni vedla' da sem to jaz (na temu), but lajk- vedla je ampk to ni zdej pomembn. Pomembn je to da pač pol k sm začela dejansko pisat sem ugotovila, da je men to bolj pomembn k kak prank al nevem kaj. pač.

well, and yes. That is the end današnjega posta i guess, karkol sem že mela za povedat sem očitno pozabla- če vas pa karkol še zanima al neki pa pač sam vprašte- lahk tut pišete na mejl popstaly@gmail.com , pač če hočte idk

Byeooooo

Starejši zapis:

splet