skender Odkrito.si

Sramota: hrvaški pevec doživel šok

josip broz tito Svet24.si

Titove ukane: bežal pred varnostniki v gostilne

Snežana Vukmirović in Lara Svet24.si

Snežana Vukmirović že uživa v morskih radostih

dolina triglavskih jezer, triglavska jezera Svet24.si

Razkrivamo največje slovenske veleposestnike

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

poterbin 2 Njena.si

Dončićevo mamo označili za najlepšo na svetu

aleks volasko Njena.si

FOTO: Poglejte maturante znanih Slovencev!

Človek? Kaj pa vem...

Človek? Kaj pa vem...

Datum zapisa: 14.06.2017

Ojla punce.

Lebdim. Letim po zraku. Visim na tankih vrvicah z vrha odra. En trenutek sm srečna. Naslednji spet ne. Včasih letim od veselja. Včasih od bolečine. Smejim se. Večinoma iz obupa. Kdo sploh sem? Ne poznam se več. Nisem več jaz. Nisem več oseba kakršna sem bila. Ne živim, samo obstajam. Diham. Se premikam in pač sem.

Kaj pa sploh pomeni biti človek in živeti? Nekateri pravijo da si človek če delaš napake. Kaj pa če jih enkrat narediš preveč? Nekateri pravijo da si človek če nikol ne obupaš. Kaj pa če enkrat res res ne gre več? Kdo sem? Kaj sem? Zakaj sem sploh še tukaj?

Drage moje, kot nekatere od vas verjetno že veste, je za mano dolga in težka pot borbe proti sami sebi. Pa sem jo res prebrodila? Ali se mi je samo zdelo? Morda je moja zgodba dolga, ampak očitno še zdaleč ni končana. Ampak kaj pa če sem preutrujena da bi šla naprej?

Ne maram tega, da me ljudje primerjajo z drugimi. Na tak ali drugačen način. Vsak ima svoje probleme, svoje težave in vsak na svoj poseben način ni popoln. Kdo je rekel da moram biti taka kot moje vrstnice? Kdo je rekel da moram imeti probleme s starši? Kdo je rekel da moram biti najuspešnejša v razredu? Kdo je rekel da se moram truditi da bom lepša? Nihče.

Po drugi strani pa bi rada bila popolna. Rada bi bila taka kot ostale. Rada bi bila lepša. Rada bi samo bila ... ker zdaj očitno nisem. Vsaj ne za večino.

Kaj sem hotela povedati? Nimam pojma. Morda je bil tale zapis namenjen le temu, da razčistim misli. Morda pa bo pomagal tudi kateri izmed vas. No, kaj pa vem...


♡Forever_me♡

Starejši zapis:

TOP 5-Trgovine

Novejši zapis:

Idealni kraji za počitnice