Legenda pravi, da naj bi kača Evi najprej ponudila šop banan Odkrito.si

Hrana, ki obljublja vroč seks

tomislav Svet24.si

Hrvaška žaluje: 63-letnik je Tomislava ubil ...

merkur Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 22. do 29....

lynda blanchard doug jones tw Svet24.si

Blanchardova plačala za svoj stolček? V ...

meghan archie 2 Svet24.si

Meghan priznala, da jima s Harryjem ni lahko!

ribič pepe Njena.si

Ribič Pepe v težavah

boris kobal bobo2 Njena.si

Boris Kobal gre takole po nakupih

Brez poljuba, brez fanta

Brez poljuba, brez fanta

Datum zapisa: 03.11.2018

Živijo!

Danes je čas za blog, ki sem ga načrtovala že dolgo, a nisem bila pripravljena tega še deliti z vami. Po pravici povedano je to tema o kateri govorim zelo redko in samo z določenima osebama.

  • Pri tem blogu vas bi prosila za nasvete, ideje ali karkoli podobnega, kar bi mi znalo pomagati v zvezi z mojo težavo. Če temu lahko rečem težava.

Naj vam obnovim spomin, da sem stara 20 let. In mogoče vas bo zato tudi šokiralo naslednje dejstvo. NIKOLI ŠE NISEM IMELA FANTA, NITI PRVEGA POLJUBA. In naj vam na hitro povzamem mojo osnovno in srednjo šolo na ljubezenski plati. V osnovni šoli temu nisem posvečala prevelike pozornosti, ker se z sošolci nisem ujela jim tudi nisem posvečala pozornosti, glede tega kaj oni delajo čez dan in s kom se družijo. Opazila sem, da je vsaj polovica naše generacije imela v osnovni šoli že punco/fanta, a me to ni ganilo, ker nisem hotela biti kot oni. Nekateri so imeli že prvi spolni odnos. V srednji šoli sem spoznala dve najboljši prijateljici in me smo bile vedno skupaj in v pogovoru in se nismo ozirale na druge v razredu, ki so seveda hodili na zmenke. Ena od nas treh je v v četrtem letniku dobila prvega fanta. Do takrat sem seveda razmišljala o fantih in imela simpatije. Ampak ta trenutek, ko je najboljša prijateljica dobila fanta sem začela razmišljati kdaj bom jaz doživela ta trenutek. In do konca srednje šole se to ni zgodilo. Začeli smo se šaliti, da si bomo našli starejšega moža "sugar daddy", milijonarja, starca z veliko denarja in ga počasi zastrupljali. Vse je bilo mišljeno sarkastično ampak vsakič, kadar smo se pogovarjali o tem sem jaz naskrivaj razmišljala o tem zakaj še vedno nimam fanta. To je bilo na kratko to, zdaj pa preidimo k mojim ugotovitvam.

Nesamozavestna: Moja samozavestnost se izboljšuje. Ampak še zdaleč ni to kar bi si želela. V osnovni šoli je bila na nuli, ne morem povedati lepše. Vsaj kar se tiče šole, doma je bila drugače. Do konca srednje šole sem prišla malo čez polovico, bomo temu rekli dobrih 70%. Zdaj pa napredujem zelo počasi. Kaj sama krivim za to? Verjetno je glavna točka to, da sem bila kot otrok vedno buckasta. Ko sem stopila v srednjo šolo sem zgubila nekaj kilogramov in telo se je začelo razvijati in kazati žensko podobo. Delno sem se sprijaznila s svojo podobo, zdaj delam na oblikovanju telesa (čeprav ne zelo uspešno).

Nesocialna: Nikoli se nisem veselila druženja s sošolci v osnovni šoli, ker smo imeli drugačna mnenja in niso mi bili zanimivi. V srednji šoli, kot sem napisala sem imela dve najboljši prijateljici. Z ostalimi sošolci sem se sicer razumela in smo se imeli lepo, ampak jim nisem zaupala in se nisem pogosto obračala na njih. Tudi na zabave nisem rada hodila. Prva zabava, ki sem se je udeležila so bili Lampijončki 2016 (bila sem stara 18 let), nato sem nekajkrat z najboljšo prijateljico kaj spila (max. 3x), julija 2017 sem se prvič napila, letos pa sem kot študentka šla ven 2x. Tako, da v bistvu nikoli nisem spoznala koga novega, ker sem preprosto raje tičala doma, kot pa bila zunaj s prijatelji. Kot študentka sem bila v oktobru 2x na zabavi in nisem spoznala nikogar.

Pričakovanja: Zelo rada berem, še posebej kakšne romantične romane, včasih tudi erotične in v teh romanih so vedno dobri konci. Z temi romani sem si nekako postavila cilj kakšna bo moja romantična zveza. Iz vseh romanov sem si izbrala samo dobre lastnosti zveze oz. ljudi, ki so v neki zvezi. V glavi sem si sestavila svojo popolno zvezo. Jasno mi je, da popolna zveza ne obstaja, hkrati pa si tega ne morem izbiti iz glave. Ker pač takšna sem, sanjarim o popolni zvezi, ki je nimam živeti s kom.

~ Monika