rifelj 1 Odkrito.si

Gašper Rifelj zaključil plesno zgodbo

melania donald trump, vladimir putin Svet24.si

VIDEO: Neprecenljiv izraz na Melaniinem obrazu ob ...

pravljična ženska, voda Petisvet

Ponovite to besedo 100 krat dnevno in glejte, kaj ...

profimedia-0377285224 Svet24.si

Zaposleni delajo le štiri dni, plačani pa so za ...

sasa lešnjek Svet24.si

FOTO: Ambiciozna zvezda Briljantine ljubi osem let...

Isaac Palma in žena Patricija Njena.si

Žena Isaaca Palme presenetila s čudovito novico

meghan markle, princ harry Njena.si

Ste vedeli, koliko Meghan Markle zapravi za svoja ...

Bom pač vesela sama zase.

Datum zapisa: 17.06.2018

Malo je stvari, ki me zbegajo, resnično malo. Ne ganejo me razni: "Dovolj si stara, da bi lahko..." ali pa "Čas je, da bi si ustvarila nekaj." in podobno. Ne ganejo me niti (ne)odobravanja mojih dejanj. Ja, storila sem nekaj. Zakaj? Ker sem se tako odločila in tako sem želela. Pika. To je vse. In ne čutim se dolžna pojasnjevati.

Sem v fazi, ko se zavedam, da si sama gradim svoje življenje. Seveda imam ob sebi tiste res najbližje osebe. In tukaj je tisto, kar me zbega. Naredila sem resnično velik korak iz svoje cone udobja, bi lahko rekla. Ni pomembno, kaj točno, pomembno je to, da so ljudje, ki so ob meni to enostavno, brez čustev, sprejeli. Ob meni so bili, me spodbujali, vlivali voljo in sedaj, ko je vse mimo, ko je cilj dosežen, gre to samo mimo?! Resnično? Priznam, da sem pričakovala vsaj: "Čestitam." ali pa" Vesel/-a sem, da ti je uspelo." Pričakovala sem občutno preveč. Kot da se ni nič zgodilo. Verjetno se hecate! In ja, to je ena izmed stvari, ki me žre, razžira. Zakaj, prekleto zakaj, se nihče ni sposoben veseliti z mano?! Tako prekleto ponosna sem sama nase, kričala bi, skakala od veselja. Ostali pa nič, en velik prazen nič.

Vem, da vse počnem zase, za svoje dobro, ampak vseeno je lepo vedeti, da je nekdo vesel zate, mar ne?

Razmišljam, kaj se dogaja. Zakaj me to boli? Običajno bi mi bilo vseeno. Morda, ker sem pričakovala več? Morda zato, ker sem verjela, da bo še nekdo vesel zame? Morda, ker vem, koliko truda, časa in energije sem vložila, pa tega nihče ne opazi? Ne vem. Nisem niti prepričana, če imam energijo, da si s tem razbijam glavo.

Uspela sem, to je pomembno. In očitno bom kričala sama s sabo, veselila se bom sama s sabo. Ne rečem, da bo veselje popolno, seveda bo prisoten kanček slabe volje, pa kaj. Bom pač vesela sama zase.

Starejši zapis:

NEKAJ MAJHNIH NOVOSTI

Novejši zapis:

BLOGILATES