burak 1-fahriye evcen Odkrito.si

Razkrito: znan je spol otroka Buraka Özçivita.

Laurie Softley Svet24.si

Poročena učiteljica glasbe seksala z dvema ...

duhovno srce Petisvet.si

Od jutri pričakujte nemogoče!

mercedes Svet24.si

Nekaj ur pred usodnim trkom je 31-letni Franjo ...

aljaz kate william Svet24.si

Slovenec, ki navdušuje tudi Kate in Williama

lasje, pričeska Najstnica.si

Ti izpadajo lasje?

franko kmetija Njena.si

Zakaj je Franko za drugo dvobojevalko izbral ...

Bom pač vesela sama zase.

Datum zapisa: 17.06.2018

Malo je stvari, ki me zbegajo, resnično malo. Ne ganejo me razni: "Dovolj si stara, da bi lahko..." ali pa "Čas je, da bi si ustvarila nekaj." in podobno. Ne ganejo me niti (ne)odobravanja mojih dejanj. Ja, storila sem nekaj. Zakaj? Ker sem se tako odločila in tako sem želela. Pika. To je vse. In ne čutim se dolžna pojasnjevati.

Sem v fazi, ko se zavedam, da si sama gradim svoje življenje. Seveda imam ob sebi tiste res najbližje osebe. In tukaj je tisto, kar me zbega. Naredila sem resnično velik korak iz svoje cone udobja, bi lahko rekla. Ni pomembno, kaj točno, pomembno je to, da so ljudje, ki so ob meni to enostavno, brez čustev, sprejeli. Ob meni so bili, me spodbujali, vlivali voljo in sedaj, ko je vse mimo, ko je cilj dosežen, gre to samo mimo?! Resnično? Priznam, da sem pričakovala vsaj: "Čestitam." ali pa" Vesel/-a sem, da ti je uspelo." Pričakovala sem občutno preveč. Kot da se ni nič zgodilo. Verjetno se hecate! In ja, to je ena izmed stvari, ki me žre, razžira. Zakaj, prekleto zakaj, se nihče ni sposoben veseliti z mano?! Tako prekleto ponosna sem sama nase, kričala bi, skakala od veselja. Ostali pa nič, en velik prazen nič.

Vem, da vse počnem zase, za svoje dobro, ampak vseeno je lepo vedeti, da je nekdo vesel zate, mar ne?

Razmišljam, kaj se dogaja. Zakaj me to boli? Običajno bi mi bilo vseeno. Morda, ker sem pričakovala več? Morda zato, ker sem verjela, da bo še nekdo vesel zame? Morda, ker vem, koliko truda, časa in energije sem vložila, pa tega nihče ne opazi? Ne vem. Nisem niti prepričana, če imam energijo, da si s tem razbijam glavo.

Uspela sem, to je pomembno. In očitno bom kričala sama s sabo, veselila se bom sama s sabo. Ne rečem, da bo veselje popolno, seveda bo prisoten kanček slabe volje, pa kaj. Bom pač vesela sama zase.

Starejši zapis:

NEKAJ MAJHNIH NOVOSTI

Novejši zapis:

BLOGILATES