ajda smrekar 23 Odkrito.si

Ne boste verjeli, kaj je Ajda Smrekar delala za ...

melania trump_valentinovo 6 Svet24.si

Razkrivamo, koliko stanejo modni kosi Melanie

Luna Petisvet.si

Dva dni pred tem postane kritično, sicer pa vse ...

reševanje, volk Svet24.si

FOTO: Misleč, da je pes, so se pognali v ledeno ...

špela g Svet24.si

Špela je spet imela težave z mandlji

Ota Širca Roš Njena.si

Ota Širca Roš se bo poslovila od malih zaslonov

tanja žagar miki šarac Njena.si

Tako za svoje goste poskrbi Tanja Žagar

Bom pač vesela sama zase.

Datum zapisa: 17.06.2018

Malo je stvari, ki me zbegajo, resnično malo. Ne ganejo me razni: "Dovolj si stara, da bi lahko..." ali pa "Čas je, da bi si ustvarila nekaj." in podobno. Ne ganejo me niti (ne)odobravanja mojih dejanj. Ja, storila sem nekaj. Zakaj? Ker sem se tako odločila in tako sem želela. Pika. To je vse. In ne čutim se dolžna pojasnjevati.

Sem v fazi, ko se zavedam, da si sama gradim svoje življenje. Seveda imam ob sebi tiste res najbližje osebe. In tukaj je tisto, kar me zbega. Naredila sem resnično velik korak iz svoje cone udobja, bi lahko rekla. Ni pomembno, kaj točno, pomembno je to, da so ljudje, ki so ob meni to enostavno, brez čustev, sprejeli. Ob meni so bili, me spodbujali, vlivali voljo in sedaj, ko je vse mimo, ko je cilj dosežen, gre to samo mimo?! Resnično? Priznam, da sem pričakovala vsaj: "Čestitam." ali pa" Vesel/-a sem, da ti je uspelo." Pričakovala sem občutno preveč. Kot da se ni nič zgodilo. Verjetno se hecate! In ja, to je ena izmed stvari, ki me žre, razžira. Zakaj, prekleto zakaj, se nihče ni sposoben veseliti z mano?! Tako prekleto ponosna sem sama nase, kričala bi, skakala od veselja. Ostali pa nič, en velik prazen nič.

Vem, da vse počnem zase, za svoje dobro, ampak vseeno je lepo vedeti, da je nekdo vesel zate, mar ne?

Razmišljam, kaj se dogaja. Zakaj me to boli? Običajno bi mi bilo vseeno. Morda, ker sem pričakovala več? Morda zato, ker sem verjela, da bo še nekdo vesel zame? Morda, ker vem, koliko truda, časa in energije sem vložila, pa tega nihče ne opazi? Ne vem. Nisem niti prepričana, če imam energijo, da si s tem razbijam glavo.

Uspela sem, to je pomembno. In očitno bom kričala sama s sabo, veselila se bom sama s sabo. Ne rečem, da bo veselje popolno, seveda bo prisoten kanček slabe volje, pa kaj. Bom pač vesela sama zase.

Starejši zapis:

NEKAJ MAJHNIH NOVOSTI

Novejši zapis:

BLOGILATES