tanja žagar Odkrito.si

Tanja Žagar tega ni mogla obdržati zase!

Veliki horoskop 2014 Svet24.si

Horoskop za petek, 21. septembra

Jesen Petisvet

Čaka nas pretresljiva jesen 2018!

javno stranišče ptuj Svet24.si

Bo na Ptuju poslej še bolj "smrdelo"?

IMG_5081 Svet24.si

Kemal iz serije Moja boš bo prvič postal očka

maja zupan miss 2017 Najstnica.si

VIDEO: Kako se pripraviti na lepotno tekmovanje?

tina maze2 Njena.si

Najboljše poletje Tine Maze

Bom pač vesela sama zase.

Datum zapisa: 17.06.2018

Malo je stvari, ki me zbegajo, resnično malo. Ne ganejo me razni: "Dovolj si stara, da bi lahko..." ali pa "Čas je, da bi si ustvarila nekaj." in podobno. Ne ganejo me niti (ne)odobravanja mojih dejanj. Ja, storila sem nekaj. Zakaj? Ker sem se tako odločila in tako sem želela. Pika. To je vse. In ne čutim se dolžna pojasnjevati.

Sem v fazi, ko se zavedam, da si sama gradim svoje življenje. Seveda imam ob sebi tiste res najbližje osebe. In tukaj je tisto, kar me zbega. Naredila sem resnično velik korak iz svoje cone udobja, bi lahko rekla. Ni pomembno, kaj točno, pomembno je to, da so ljudje, ki so ob meni to enostavno, brez čustev, sprejeli. Ob meni so bili, me spodbujali, vlivali voljo in sedaj, ko je vse mimo, ko je cilj dosežen, gre to samo mimo?! Resnično? Priznam, da sem pričakovala vsaj: "Čestitam." ali pa" Vesel/-a sem, da ti je uspelo." Pričakovala sem občutno preveč. Kot da se ni nič zgodilo. Verjetno se hecate! In ja, to je ena izmed stvari, ki me žre, razžira. Zakaj, prekleto zakaj, se nihče ni sposoben veseliti z mano?! Tako prekleto ponosna sem sama nase, kričala bi, skakala od veselja. Ostali pa nič, en velik prazen nič.

Vem, da vse počnem zase, za svoje dobro, ampak vseeno je lepo vedeti, da je nekdo vesel zate, mar ne?

Razmišljam, kaj se dogaja. Zakaj me to boli? Običajno bi mi bilo vseeno. Morda, ker sem pričakovala več? Morda zato, ker sem verjela, da bo še nekdo vesel zame? Morda, ker vem, koliko truda, časa in energije sem vložila, pa tega nihče ne opazi? Ne vem. Nisem niti prepričana, če imam energijo, da si s tem razbijam glavo.

Uspela sem, to je pomembno. In očitno bom kričala sama s sabo, veselila se bom sama s sabo. Ne rečem, da bo veselje popolno, seveda bo prisoten kanček slabe volje, pa kaj. Bom pač vesela sama zase.

Starejši zapis:

NEKAJ MAJHNIH NOVOSTI

Novejši zapis:

BLOGILATES