ajda smrekar 23 Odkrito.si

Ne boste verjeli, kaj je Ajda Smrekar delala za ...

melania trump_valentinovo 6 Svet24.si

Razkrivamo, koliko stanejo modni kosi Melanie

Luna Petisvet.si

Dva dni pred tem postane kritično, sicer pa vse ...

reševanje, volk Svet24.si

FOTO: Misleč, da je pes, so se pognali v ledeno ...

špela g Svet24.si

Špela je spet imela težave z mandlji

Ota Širca Roš Njena.si

Ota Širca Roš se bo poslovila od malih zaslonov

tanja žagar miki šarac Njena.si

Tako za svoje goste poskrbi Tanja Žagar

BLOGILATES

Datum zapisa: 18.06.2018

Hoj!

Tole je moj prvi zapis. Odločila sem se, da bo namenjen mojemu hobiju- pilatesu. Zdaj mineva prvo leta odkar vsak dan telovadim s Cassey Ho. Mogoče jo poznate ali pa ne. Pisala bom o tem, kako je to spremenilo moje življenje.


Vedno sem bila tisti zaliti otrok v razredu. Tisti ključni dogodek, ki ga imajo vsi za streznitev je bila valeta ob koncu devetletke. Zadelo me je, da v srednji šoli ne želim biti brez kondicije in si želim dejansko živeti svoje življenje in biti bolj samozavestna. Z napornimi treningi nisem začela kar naslednji dan. Začela sem počasi. Najprej kakšna dva ali trije videi na dan in vsako jutro sprehod, dolg 4.5 km. Počasi sem pridobivala na kondiciji in samozavesti. Vsak dan sem bila pikico bližje mojemu cilju- začeti telovaditi po Casseyinemu koledarju. Prišel je dan, na koncu poletnih počitnic, ko sva se s sestro prijavili na njen portal blogilates.com in si natisnili Begginer's Calendar. Ne bom lagala, prvi video ABC Abs me je zadel kot strela. Komaj sem dihala. Ni me sram priznati, da ga nisem naredila 100%. Minevali so dnevi in mesec se je obrnil naokoli. Čas za nov koledar! Tokrat pa tisti standardni, mesečni, ki ga objavi vsak mesec. S sestro, ki je na nek način moja fitnes partnerka, sva začeli delati po 3 videe iz koledarja. Morale bi jih 5, a nisva še imele dovolj moči. Nisva se posebej sekirale, ampak sva se raje posvetile vadbi in bolj zdravi prehrani. Po kakšnih 2 mesecih je prišel dan, ki ga ne bom nikoli pozabila. Naredili sva 4 videe od petih. Jaz sem že začela pospravljati, ko mi je sestra rekla. " Daj no poskusiva še tega. Lahko nama uspe". In sva ga. In ugotovi kaj, uspelo nama ga je dokončati!!!!!! Bili sva tako veseli in ponosni nase. Po mesecih trdega dela nama je končno uspelo.


Od takrat naprej vsak dan telovadiva po mesečnem koledarju. Ni lahko. Ampak tisti občutek, ko si zadihan in preizkušaš meje svoje zmogljivosti je najboljši na svetu. Zdaj, ko je to že eno leto moj vsakdan, zmorem več kot sem na začetku. A ne vsega. Še vedno so dnevi, ko nimam energije in mi gre malo slabše. So vaje, za katere preprosto še nimam dovolj moči. Še zdaj ne morem narediti cele triceps sklece razen na kolenih. A včeraj mi jo je uspelo vsaj zadržati, da nisem padla!!

Vsak začetek je težek. A naša telesa so prilagodljiva. Ni pomembno ali si zdržala dlje plank od prijateljice. Pomembno je, da si bila boljša kot včeraj. Bolj si se potrudila.


Upam, da sem vas vsaj malo uspela navdušiti za blogilates. Ali pa za šport. V vsakem primeru, ne pozabite, imejte se rade in svoje telo imejte za tempelj.

XOXO Dejči

Starejši zapis:

Bom pač vesela sama zase.

Novejši zapis:

The Vampire Diaries #2