BESEDILA, PROZA IN POEZIJA

BESEDILA, PROZA IN POEZIJA

Datum zapisa: 29.09.2017

zdravo!!

Res rada pišem bloge... pred kratkim sem ugotovila, da mi je všeč slovenščina. Pa ne kot jezik ampak kot šolski predmet. Nikoli se za res ne učim slovenščine, ker mi je preprosto dano, da jo večino razumem in znam.... rada pišem razna besedila, rada pišem pesmi, rada imam dramatiko (sploh dramska besedila), rada bi napisala kak roman itd...

Pišem tudi za šolsko glasilo, to je eden najmanjših problemov zame, saj to zelooo rada počnem. Zanima me ali imate ve najljubši predmet, ki vam gre zelo dobro in ki ga rade počnete in se rade ukvarjate z njim???

Včasih mi zmanjka idej za pisanje, nato si vzamem manjšo pavzo oz. odmor, med katerim se spomnim veliko idej, ki jih pogosto zapišem. Rada tudi berem, vendar skoraj nikdar nimam zares časa za branje, zato večino izposojenih knjig v knjižnico vrnem ne prebranih ali včasih celo ne prelistanih.

Od kar se je začela šola predvsem pišem veliko pesmi. Začela sem razmišljati o romanu in prišla k odločitvi, da ga bom napisala. Sem zelo zgovorna, družini in prijateljicam grem včasih že na živce, ker toliko govorim, vendar se zmeraj zavedam kdaj je moja meja in takrat sem tiho.

RADA BI NAPISALA ŠE VEČ BLOGOV. V KOMENTARJE NAPIŠITE KAJ MISLITE IN KAJ JE VAŠ NAJLJUBŠI ŠOLSKI PREDMET.

#delam s srcem#

Novejši zapis:

Droge