slavko ivančič 1 Odkrito.si

Umrla po hudi bolezni, znan Primorec žaluje

miša molk3 Svet24.si

Miša Molk brez dlake na jeziku o Zali in Gašperju

The Work Petisvet.si

Psihoterapija, kakršne kamere še nikoli niso ...

zala kralj, gašper šantl, evrovizija 2019, pesem evrovizije 2019 Svet24.si

Odzivi na slovenski nastop: Pomežikni trikrat, ...

ula furlan Svet24.si

Ima Ula Furlan popravljen nos?

andrej milutinovic Njena.si

Andrej Milutinovič: 'Nikoli ne bi imel debele ...

SoulGreg Artist Njena.si

Sin slovenskega glasbenika izgubil boj z boleznijo...

1O DEJSTEV O MENI

1O DEJSTEV O MENI

Datum zapisa: 01.08.2018

Danes ne vem kaj bi počela, zato pišem bloge. To bo danes moj tretji blog, še bolj smešno pa je, da sem profil ustvarila danes :) Ampak nič za to. Odločila sem sem da bom v tem blogu govorila o meni. Tako kot nekatere youtuberke posnamejo video. Upam, da boš uživala.

10 DEJSTEV O MENI:

1. Stara sem 13 let, končala sem sedmi razred

2. Imam bff, mogoče jo bom kaj omenjala v blogih. Z prejšnjo sva se skregali in sedaj je obrnila veliko ljudi proti meni. Ne sošolce, ampak tiste, ki me sploh ne poznajo! To je najhujše! Kaj pa če bom s katero izmed njih sošolka na srednji šoli, ona pa bo imela izredno slabo mnenje o meni in me zaničevala pred drugimi?

3. Imam fanta. Hodiva 3 mesece in ga imam zelo rada.

V prihodnosti nameravam napisati blog o mojih ljubezenskih težavah. Če misliš, da bi se morala razpisati o svojih občutkih in te vprašati za kakšen nasvet, mi prosim napiši v komentarje. Hvala!

4. Rada pišem. Imam veliko idej, sem kreativna in rada ustvarjam.

Če si na pinterestu našla kakšno inovativno idejo za ustvarjanje ali si našla kakšen nov youtube kanal, mi prosim piši v komentarje. Hvala!

5. Rada tudi pišem bloge. Pisala sem jih že predem sem našla najstnica.si.

6. Ukvarjam se tudi s plesom in igram klavir. Najraje kar počnem je da plešem, ali pa da navijem glasbo najbolj naglas in pojem.

7. Zelo rada bi imela yt kanal, ampak starši mi ne dovolijo, zato že načrtujem, da si ga bom naredila ko bom polnoletna.

Če imaš slučajno yt kanal i, če želiš seveda, v komentarje napiši ime, da si pogledam tvoje videe, če morda dobim kakšno idejo. Hvala!

8. Zelo rada se ličim, čeprav mi mama ne dovoli in vem, da sem še premlada. No ja, ne nosim jih vsak dan. Ko imam grdo kožo, ali večje napake na obrazu si nanesem korektor (tudi podočnjake imam - VEDNO) in navrh bronzer, potem pa malo maskare in lipgloss. Vem, da bi se morala sprejeti takšno kot sem, vključno z mojo kožo na obrazu in podočnjaki. Ampak mislim, da se "ličim" tudi zaradi tega, ker mi je v veselje. Všeč se mi je ličiti.

9. Imam 1 brata in 1 sestro. Oba sta mlajša od mene in mi rada kdaj pa kdaj nagajasta ;)

10. Zdi se mi, da imam slabo samopodobo. Sicer sem zelo pozitivna in vesela, ampak fant mi je namignil, da imam mogoče slabo samopodobo. Zunanjo. Vem, da sem suha, ampak vseeno bi rada imela malo ožji pas in bolj suhe noge. Ampak enostavno se ne morem 100% odreči sladkorju in nezdravi prehrani. (Nisem niti približno anoreksična in bulimistična, ne bruham ali karkoli).

Če imaš kakšno res dobro in res učinkovito idejo, mi prosim piši v komentarje. Hvala!


Tvoja,

lavandica

Starejši zapis:

TOP 20 PESMI!

Novejši zapis:

VPRAŠANJA, PREDLOGI!?!?