Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Letos se spravi na SUP

7. 5. 2017; 04.29
Avtor: Š. K.
Kinder-Jugendprogramm-Achensee
SUP je vse bolj priljubljen šport, saj je namenjen vsem, ki imajo osnovno ravnotežje. Ponuja super rekreacijo, zabavo in mega dogodivščino, primeren pa je tudi v morju. Zato ne čakaj in se podaj na SUP!

SUP = Stand Up Paddling


SUP pomeni veslanje stoje, torej stand up paddling. Gre za to, da stojiš na deski (supu) in se prepustiš veslanju. Na tovrstno dogodivščino se prvič za vsak primer podaj z inštruktorji, na spletni strani številnih ponudnikov pa lahko tudi preveriš več o začetkih supanja.

Najprej boš usvojila osnove supanja na kolenih, saj si tako bolj stabilna in se lažje privadiš na podlago pod seboj. Ko boš že znala in si boš upala, pa lahko na supu tudi vstaneš.

Supanje je mega!
Supanje te preprosto zasvoji, saj je izredno sproščujoča dejavnost. To pa še ni vse. Ponuja učinkovito vadbo, saj pri tem delajo stabilizatorji telesa, to pa pomeni, da je v pogonu vse telo.

Privošči si izlet s supom
Supaš lahko na kateri koli vodni površini, ki je dovolj globoka, da lahko veslaš. Na začetku priporočamo kak SUP izlet v spremstvu inštruktorjev na reki ali jezeru, nato pa se lahko podaš kam dlje.

prejšnji članek
Si preveč izbirčna?
Moj life
Si preveč izbirčna?
naslednji članek
Si jih že kdaj naredila sama? To so pregrešni makroni!
Si jih že kdaj naredila sama? To so pregrešni makroni!
Preberite tudi