reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

S temi vajami boš do poletja zablestela!

6. 5. 2017; 02.00
Avtor: Š. K.
53a0b6cb8006a_-_cos-01-workout-girl-s2
Priporočljivo je, da se izogibaš sladkarijam, ješ zmerno, narediš vsak dan vaje, ki so opisane spodaj, in kot rezultat dobiš utrjeno telo. Bolj zdravo in lepše kot suhost je pomembno, da imaš mišice in kondicijo. Pa ne pozabi na pitje velike količine vode.

OPISI VAJ:


POČEPI
Na prvi pogled lahka vaja, pri kateri pa je zelo pomembna pravilna izvedba. S stopali moraš stati vzporedno v širini ramen. Med izvajanjem počepov moraš imeti obvezno vzravnano hrbtenico. Roke imaš predročene, in ko se s koleni spuščaš proti tlom, pazi, da ta ne bodo segala prek prstov na nogah. Kolena krči naravnost in jih ne vpogibaj navznoter.
Odlični za oblikovanje: zadnjice, bokov in stegen.

VAJE ZA TREBUH IN PAS
Visoki trebušnjaki
Ležiš na tleh. Noge so pokrčene, trup pa dviguješ skoraj do kolen. Roke so naslonjene na glavi.
Nizki trebušnjaki
Ležiš na tleh. Noge so rahlo pokrčene in dviguješ le lopatice. Roke so naslonjene na glavi. Pazi, da je hrbtenica ves čas na tleh ter da med teboj in hrbtom ni praznega prostora.
Dviganje nog
Ležiš na tleh. Roke so ob telesu in se dotikajo tal. Z njimi si pomagaš pri dviganju in spuščanju nog. Noge počasi dvigni do kota devetdeset stopinj, nato pa jih počasi spuščaj proti tlom. Ne spusti jih na tla, temveč jih nekaj centimetrov pred tlemi spet začni dvigovati.
Držanje lastne teže
S trebuhom se ulezi na tla. Z rokami se dvigni na podlahti, z nogami pa se postavi na prste. Drži se vzravnano in imej glavo kot podaljšek svojega trupa, kar pomeni, da gledaš tla pred seboj.

Pa veselo na delo. Bodi pozorna nato, da vaj ne izvajaš prehitro in narobe. Včasih je bolje kakšno stvar narediti počasneje in z večjo natančnostjo.

prejšnji članek
Selena Gomez: Definirajo me prijateljstva, ne glasba
Obsedena!
Selena Gomez: Definirajo me prijateljstva, ne glasba
naslednji članek
Konec zveze: KAJ SEDAJ?!
Moj life
Konec zveze: KAJ SEDAJ?!
Preberite tudi