mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Za vse tekače začetnike!

8. 3. 2017; 11.00
Avtor: K.M.
ženska tekaška oprema
Boš pričela s tekom?

Strastni tekači se ob koncu mrzle zime in prihodu toplih dni najbolj veselijo, ko lahko ponovno poiščejo svoje najljubše tekaške copate in se poženejo v dir. Posebno za začetnike pa je priporočljivo, da poznajo določena pravila, če želijo v tem dinamičnem športu uživati brez poškodb in drugih stranskih učinkov, ki jih prinaša nepravilna tehnika ter oprema.

Zato vam Hervis v sodelovanju z osebnim tekaškim in kondicijskim trenerjem Markom Mrakom razkriva majhne skrivnosti zdravega in pravilnega teka, ki so ključne po daljšem tekaškem premoru. Hkrati  pa se zaveda, kako pomembna je tudi pravilna izbira tekaške opreme in vam omogoča, da s pomočjo strokovno podkovanih prodajalcev izberete pravilno obutev in drugo opremo glede na vaše potrebe. Lahki tekaški copati znamke Salomon in Asics za moške in ženske, ki si bili izbrani za tekaško obutev leta, že čakajo na vas v Hervisovih prodajalnah.

Udobna in topla tekaška oblačila znamke Benger vas bodo ščitila pred hladnim vetrom in zagotovila dobro vpojnost. Bogata ponudba športnih ur znamk Suunto, Polar, Garmin in Sigma pa bodo poskrbele za nadzor nad utripom vašega srca, da boste lahko redno preverjali, ali vaše srce med tekom pravilno utripa. S Hervisovo opremo bodo tekaški začetki kakovostni in polni užitkov.

prejšnji članek
Všeč sta mi dva sošolca, ki sta najboljša prijatelja
Moj life
Všeč sta mi dva sošolca, ki sta najboljša prijatelja
naslednji članek
Bizarna ali zdrava navada Emme Watson
Obsedena!
Bizarna ali zdrava navada Emme Watson
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija