favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Skrivnosti športnega nedrčka

22. 4. 2017; 12.30
Avtor: K.M.
Nike-Pro-Racerback-Bra
To je dekletov najboljši prijatelj.

V svojem življenju moraš imeti zadostno mero športne aktivnosti. Ukvarjanje s športom, oziroma samo gibanje, je ena izmed osnovnih sestavin dobrega in zdravega življenja, saj tvoje telo dobesedno spravi v pogon, pospeši krvni obtok in poskrbi za energijo, ki jo potrebuješ za to, da preživiš dan. Velikokrat pa dekleta pri športni aktivnosti motijo prsi, ne glede na velikost. Za to pa je tu športni nedrček - tvoj najboljši prijatelj.

Ne glede na to, s kakšno aktivnostjo se ukvarjaš, ti priporočamo, da pri tem uporabljaš športni nedrček. Tudi če gre zgolj za hojo. Nedrček združuje različne funkcije. Med njimi je tako dejstvo, da zaščiti tvoje prsi in prepreči bolečino, hkrati pa poskrbi, da odvaja pot od tvojega telesa in da ti je med športno aktivnostjo tudi udobno, tega pa si zagotovo želiš.

Pomembno je, da športni nedrček izbiraš premosorazmerno s težavnostjo telesne vadbe in velikostjo tvojih prsi. Večje kot so prsi, bolj kvaliteten nedrček potrebuješ. Težja, oziroma intenzivnejša kot je telesna vadba, bolj kvaliteten nedrček potrebuješ. Saj morajo stvari stati na mestu.

Pri izbiri pazi tudi na to, kako ti nedrček oprime prsi in seveda na to, ali je sploh udoben. Preveri šive in predvidi, ali bi te morda lahko motili.

Pomembno je, da nedrčka ne izbiraš na podlagi vizualnosti, ampak da na prvo vrsto postaviš kvaliteto.

prejšnji članek
To o tebi razkriva ura tvojega rojstva
Moj life
To o tebi razkriva ura tvojega rojstva
naslednji članek
Je ta pesem res o Belli Thorne?
Obsedena!
Je ta pesem res o Belli Thorne?
Preberite tudi