kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

S tem trikom do izklesanega telesa

16. 4. 2017; 04.00
Avtor: Ana K.
girl-works

Do fit postave na enostaven način.

Naj ti namignemo, da ima prste vmes šport.

Si želiš na hiter način priti do popolne postave in izklesanega telesa? Potem ti priporočamo poseben šport, ki ti pri tem lahko pomaga. In ne smeš reči, da ga lahko izvajaš samo poleti, ker ne bomo sprejeli tega izgovora. Plavanje je namreč telesna aktivnost, ki jo lahko izvajaš tudi v zimskem času. Potrebuješ le bazen, za katerega pa smo prepričani, da se nahaja v tvoji bližini.

Verjetno se sprašuješ, zakaj ravno plavanje? Zato, ker pri plavalni vadbi aktiviraš čisto vse mišice. Prav si prebrala. Ko plavaš, dela celo telo in ni boljše aktivnosti za pridobitev lepe postave kot je plavanje. Poleg izoblikovanja fit telesne figure pa si boš s plavanjem izboljšala tudi delovanje srca in pljuč ter se z lahkoto znebila stresa, saj boš negativno energijo že z prvim zamahom pustila za seboj. Priporočamo pa ti še eno vajo poleg plavanja, in sicer, da se ob rob bazena oprimeš z obema rokama in dviguješ noge za devetdeset stopinj. Verjemi, da bo tako tvoj trebušček hitro postal raven in mišičast.
Pa še to, da bo plavanje učinkovito, moraš plavati vsaj trikrat na teden po pol ure. Naj se lov za popolno postavo začne.

prejšnji članek
7 modnih trikov, ki jih moraš poznati
Lepotičenje
7 modnih trikov, ki jih moraš poznati
naslednji članek
Posladkaj se s pečenimi bananami
Moj life
Posladkaj se s pečenimi bananami
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska