stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Tako boš imela hudo zadnjico

23. 4. 2017; 02.00
Avtor: K.M.
girl-running-1050x698
Preprosti koraki, ki jih obvlada vsaka.

Prav vsako dekle si želi imeti popolno zadnjico. Takšno, v katero te z veseljem pogleda prav privlačen fant. Po možnosti celo tisti, ki ti je všeč. Težava je, da nič ne narediš, da bi bila resnično takšna. Tvoja postava ni izgovor, saj lahko prav vsaka zadnjica privlačna, le slediti moraš določenim korakom.

1. Večkrat se sprehodi po stopnicah. Namesto, da se v prvo nadstropje pelješ z dvigalom, se tja sprehodi peš. Izziv je lahko tudi kakšno višje nadstropje. Stopnice lahko uporabiš tudi za tek, ko nimaš časa za daljše proge in jih tako izkoristiš a hiter trening. 

2. Spomni se na otroštvo in uporabljaj kolebnico. Razočarana boš, ko boš ugotovila, da z njo ne znaš več skakati. Ponovno se nauči, uporabljaj različne skoke in se zabavaj. Zadnjica ti bo hvaležna. 

3. Sprehodi se na sosednji hrib. Čeprav je tudi sprehod po ravnici zelo dobra izbira, se večkrat sprehodi na sosednji oziroma bližnji hrib. Tudi če ti vse skupaj vzame samo slabo uro, boš s tem naredila veliko za svojo zadnjo plat. Zaradi naklona se tvoje telo giblje drugače, mišice v zadnjici pa delujejo drugače kot ob hoji po ravnici. Raznolikost je zelo pozitivna.

prejšnji članek
Zaradi tega si videti nižja
Lepotičenje
Zaradi tega si videti nižja
naslednji članek
Tega z nedrčkom ne smeš početi
Lepotičenje
Tega z nedrčkom ne smeš početi
Preberite tudi