900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Super aplikacije nad katerimi boš navdušena

18. 3. 2017; 05.30
Avtor: M.T.
apps
Te mobilne aplikacije moraš imeti

Si vedela, da ima Applova trgovina več kot 2 milijona aplikacij? Google play pa več kot 2 miliona dvesto tisoč! Nekatere aplikacije se sicer v obeh trgovinah podvajajo, vendar jih je kljub temu absolutno preveč, da bi lahko vse preizkusila. Veno težje je tudi najti zanimive aplikacije, ki so nekoliko manj poznane. Mi pa smo izbrskali nekaj super aplikacij, nad katerimi verjamemo, da boš navdušena.

Prva takšna je Solo Locker (DIY Locker). To je aplikacije, preko katere lahko zaklenjen telefon odkleneš z vzorcem narejenim iz poljubnih fotografij iz tvoje galerije. Poleg tega lahko dodaš poljubne napise in na splošno po želji urejaš ozadje tvojega zaslona.

Snapseed je super aplikacija za urejanje fotografij, ki jo je razvil Google. Iz navadne fotografije posnete na telefonu lahko narediš pravo mojstrovino.

Camera360- Selfie Photo Editor je enostavno »must have« aplikacija za vse, ki slikajo selfije. Sprednja kamera, ki je namenjena slikanju selfijev niti slučajno ni tako dobra, kot zadnja kamera. Pritiskanje na pravi gumb, ko delaš selfi z zadnjo kamero pa je včasih nemogoče. S to aplikacijo boš lahko enostavno slikala selfi z zadnjo kamero in sliko uredila z številnimi učinki in dodatki, ki jih ponuja aplikacija.

prejšnji članek
Oropana Kendall Jenner
Obsedena!
Oropana Kendall Jenner
naslednji članek
Stvari, ki jih mora imeti vsako dekle v šolski torbi ali torbici
Stvari, ki jih mora imeti vsako dekle v šolski torbi ali torbici
Preberite tudi