kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Si vedela, da tvoj iphone zmore to?

25. 11. 2016; 01.07
Avtor: Katja Kaja
selfie-iphone
Številni uporabniki teh trikov še vedno ne poznajo!

Kljub temu, da so iphoni že nekaj časa v obtoku in da gre zagotovo za najbolj priljubljene telefone na tržišču, pa nekateri še vedno ne poznajo vseh funkcij. Si ti med njimi? Preveri nekaj trikov, ki smo jih pripravili in nam zaupaj, ali si poznala vse!

Selfie bo sedaj še boljši

Selfiji so najbolj priljubljena posledica pametnih telefonov z dvojnim fotoaparatom. A kaj, ko so tako težko izvedljivi, saj nihče nima tako dolgih rok, da bi vanj ujel vse, ki se želijo fotografirati. No, nič več, saj sta tu dva trika, ki ti bosta pomagala. Prvi je, da lahko fotografijo narediš s pritiskom na en gumb za višanja, ali nižanje glasnosti, ki se nahaja ob strani telefona. Drugi trik pa je ta, da lahko daš v iphone slušalke in potem fotografijo narediš s pritiskom za glasnost na njih. Noro, kajne? Tako ne boš imela več težav s tem, kako pritisniti na tisti nerodni 'gumbek' na ekranu.

Kdaj mi je nazadnje pisal?


Številni se pritožujejo nad tem, da iphone ne pokaže, kdaj je bil poslano zadnje sporočilo. No, to ni čisto res, saj pokaže, le znati moraš pogledati. Ko si v sporočilu, se s prstom dotakni ekrana in potegni v levo. Na desni strani ob zapisu se ti bo pokazala ura, kdaj je bilo sporočilo poslano, ali dostavljeno. Tako boš vedela, ali mu lahko že odpišeš!

Panorama v drugo smer
Se pritožuješ nad tem, da lahko panoramo delaš samo s premikanjem v desno? Seveda lahko narediš panoramo tudi v levo stran, kako? Popolnoma preprosto! Ko si v načinu fotografiranja panorama, samo pritisni na puščico, ki je obrnjena v desno, Vse skupaj se bo obrnilo in ti boš lahko panoramo naredila v nasprotno smer. 

Ti je kak nasvet pomagal? 


prejšnji članek
Odgovori na vsa tvoja vprašanja
Obsedena!
Odgovori na vsa tvoja vprašanja
naslednji članek
Kako se po teku regenerirati?
Obsedena!
Kako se po teku regenerirati?
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska