Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Bralni kotiček: Knjiga, ki jo moraš prebrati

28. 7. 2017; 10.00
Avtor: K.M.
big little lies
Za vse ljubiteljice dobrih in napetih knjig!

Na police slovenskih knjigarn je končno prišel tudi slovenski prevod knjige Big little lies pisateljice Liane Moriarty - Majhne laži! Knjiga, po kateri je bila posneta tudi priljubljena istoimenska 8 delna serija na programu HBO je odlična za nekoliko bolj zahtevno branje, hkrati pa ne gre za kruto kriminalko. Odlična mešanica zapletov, napetosti, odnosov in življenjskih odločitev. 

foto: Učila International/Knjigarna Felix

O zgodbi: Jane po sinovem rojstvu nikjer ne zdrži dlje kot pol leta. Nenehno se seli, da bi ubežala svoji temačni preteklosti. Dokler se ne preseli na idilični avstralski polotok Pirriwee in prvič po dolgem času začuti, da bi se tukaj lahko ustalila.
Na sinovem informativnem dnevu se v trenutku spoprijatelji z energično in klepetavo Madeline in osupljivo lepo Celeste, ki živita zavidljivo popolno življenje. Toda že isto popoldne neljubi dogodek na šoli njihovih otrok zaneti napetosti med materami prvošolcev.
Janino začetno navdušenje nad novim začetkom bledi, ko se med starši razširijo nesramne govorice in se napetosti le še poglobijo. Manjše nestrinjanje kmalu preraste v spor in obračunavanje med materami. Na začetku je bilo videti, da se bo vojna med starši končala s solzami užaljenosti, a nihče ni niti v sanjah pomislil, da se bo končala z umorom …

Svetovna uspešnica, po kateri je bila posneta serija zdaj tudi v slovenskem jeziku. Knjiga je izšla pri založbi Učila International, zagotovo pa jo lahko kupiš v knjigarnah Felix

prejšnji članek
Koraki do zdravih las
Moj life
Koraki do zdravih las
naslednji članek
Kaj fantje ljubijo na tebi?
Moj life
Kaj fantje ljubijo na tebi?
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija