900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

S to metodo preprosto do zdravja

28. 11. 2016; 09.44
Avtor: K.M.
cujecnost-za-zdravje-zepna-knjiga
Preizkušeno in učinkovito.

Praktični vodnik za lajšanje bolečin, zmanjševanje stresa in povrnitev dobrega počutja. Bolečina, trpljenje in stres so lahko neznosni – vendar ni treba, da je tako.

Čuječnost za zdravje je knjiga preprostih vaj, namenjenih blaženju kronične bolečine, trpljenja in stresa, ki jih lahko preprosto vključite v vsakdanje življenje. Klinične študije kažejo, da je lahko meditacija čuječnosti enako učinkovita kot protibolečinska sredstva in da okrepi telesu lastne naravne sisteme zdravljenja. Čuječnost prav tako zmanjšuje anksioznost, depresijo, razdražljivost, izčrpanost in nespečnost, ki se lahko pojavijo zaradi kronične bolečine in bolezni.

Osnova za to knjigo je edinstven meditacijski program, ki ga je zase razvila Vidyamala Burch, da bi premagala hudo bolečino zaradi poškodbe hrbtenice. Osemtedenski program, predstavljen in podrobno opisan v knjigi, vam bo vzel le 10 do 20 minut na dan. Zelo učinkovit je pri najpogostejših vzrokih za bolečino – težavah s hrbtenico, artritisu, migrenah in sladkorni bolezni, vendar enako dobro deluje pri raku (in z njim povezanih kemoterapijah), srčnih obolenjih, fibromialgiji, celiakiji, lupusu, sindromu kronične utrujenosti, sindromu razdražljivega črevesja, porodnih krčih in celo tinitusu.

prejšnji članek
Doma mi ne pustijo hišnega ljubljenčka
Moj life
Doma mi ne pustijo hišnega ljubljenčka
naslednji članek
Bo ta aplikacija res objavila tvojo telefonsko številko?
Obsedena!
Bo ta aplikacija res objavila tvojo telefonsko številko?
Preberite tudi