favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Odgovori na vsa tvoja vprašanja

25. 11. 2016; 06.10
Avtor: K.M.
Hura za punce 2015 NASLOVNICA splet (1)
Vse na enem mestu v knjigi Hura za punce.

Včasih najstnica ne ve čisto vseh odgovorov, oziroma ne pozna vseh vprašanj, na katera bi ti lahko odgovorila. To lahko vedno rešiš na tak način, da najstnici pišeš v rubriko VPRAŠAJ!, kjer se bo našlo kar nekaj zanimivih ter koristnih odgovorov. Če pa vprašanja ne upaš zaupati in  odgovora ne najdeš na portalu najstnica.si, lahko poprimeš po priročniku Hura za punce, ki je namenjen predvsem tebi, malo mlajši najstnici.  



Gre za prenovljeno izdajo svetovne uspešnice ob kateri so že odraščala številna mlada dekleta. Morda jo ima v predalniku še pospravljeno tvoja sestra ali kakšna druga sorodnica. Vodnik za skoraj najstnice in tiste malo mlajše najstnice, saj se v teh letih že zavedaš, da nisi več otrok, a hkrati še nisi odrasla. Znašla si se v nekem starostnem medprostoru, ki je zraven pripeljal številna vprašanja in težave, ti pa kar ne najdeš rešitve. Priročnik ti bo ponudil odgovore na vprašanja, kot so: Kako bi imela več prijateljic? Kako se pride do solidne žepnine? Kako bi postala manj plašna in bolj samozavestna? Kaj se pravzaprav dogaja s tabo, ko si v puberteti? Kako naj povem fantu, da ga ljubim? Kako prodreti v skrivnost dobrih odnosov z brati in sestrami? V čem je skrivnost šolskega uspeha? ... 

V knjigi boš poleg odgovorov na ta in še mnoga druga vprašanja našla tudi nasvete strokovnjakov, teste, ki ti bodo pokazali, kakšna v bistvu si, in številne drobne zvijače, s katerimi si punce tvoje starosti pomagajo, da se v svoji koži počutijo čim prijetneje.


Odlični priročnik, ki te lahko reši številnih zagat in ti ponudi rešitve za tiste, ki jih najstnica še ni odkrila. 
prejšnji članek
Ljubezen, stil in življenje ...
Obsedena!
Ljubezen, stil in življenje ...
naslednji članek
Si vedela, da tvoj iphone zmore to?
Obsedena!
Si vedela, da tvoj iphone zmore to?
Preberite tudi