stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Katere aplikacije uporabljajo zvezdniki?

16. 10. 2017; 08.00
Avtor: K.M.
aplikacije
Seveda podobno kot ti v aplikacijah uživajo tudi številni zvezdniki. Preberi, kateri in katere ikone, poleg Instagrama in Snapchata, lahko najdeš na njihovem telefonu.

Shay Mitchell

Igralka, ki si jo spoznala predvsem v seriji Ljubke male lažnivke, obožuje potovanja in odkrivanje novih stvari, povezanih z različnimi kulturami in državami. Ker je potomka Filipinke in Škota, je to od nje tudi pričakovati. Med raziskovanjem novih krajev rada okuša tudi številne specialitete, ki so značilne prav za tisti kraj. Zato s prijateljem obožujeta aplikacijo Off the Menu, ki razkriva skrivne menije oziroma na kateri uporabniki priporočajo, kaj je vredno naročiti, čeprav v meniju restavracije ni v ospredju. Zaradi številnih potovanj pa lahko na njenem telefonu najdemo tudi številne aplikacije za branje različnih revij in časopisov, saj ji tako s seboj na potovanja ni treba nositi vsega papirja.

foto: Profimedia


Ker rada izpopolnjuje svoje besedišče, rada uporablja tudi aplikacijo Word of the Day, različico angleškega slovarja, ki lahko obogati tudi tvoje besedišče. Pomaga pa si tudi z aplikacijami za učenje italijanskega jezika, saj si želi nekoč živeti v Italiji. Obožuje predvsem aplikacijo Duolingo, ki omogoča tudi kvize o jeziku in ji tako pomaga, da izpopolnjuje svoje znanje.

foto: Profimedia

Cara Delevingne

Manekenka, fotomodel in igralka Cara Delevingne v prostem času najde tudi nekaj časa za mobilne aplikacije. Med njimi je tudi Raya, ki se ji ti zelo težko pridružiš, je pa zato to precej lažje za vse svetovne zvezdnike. Šlo naj bi za zasebno družbeno omrežje, na katerem se lahko družijo in mrežijo ljudje, ki ustvarjajo v kreativni industriji. Da te v aplikacijo sprejmejo, se moraš ukvarjati s kul in ustvarjalnim poklicem, imeti določeno število sledilcev na Instagramu in na aplikaciji imeti prijatelje, ki te priporočijo. Poleg Care naj bi jo med drugim uporabljal tudi glasbenik Zedd.

foto: Profimedia

Emma Watson

Svet jo je spoznal v vlogi Hermione Granger v seriji filmov o Harryju Potterju, nazadnje pa je navdušila v pravljični vlogi Belle v filmu Lepotica in zver. Kljub številnim obveznostim Emma priznava, da obožuje številne različne aplikacije, najbolj od vseh Pet Cube, ki jo uporablja za nadzor svojih hišnih ljubljenčkov. Vendar ne gre zgolj za kamero, ampak za celotno interakcijo z ljubljenčki, ko osebe ni doma z njimi. Kamera se premika, vgrajen ima laser, ki se premika in s katerim se živali lahko igrajo, po aplikaciji in kameri pa lahko z ljubljenčki tudi komuniciraš. Emma pravi, da to aplikacijo obožuje, saj se z njo počuti, kot da je boljša oseba, saj je drugače cele dneve odsotna od doma. Zelo rada uporablja tudi različne prometne aplikacije, največkrat aplikacijo Waze, s katero se lažje odloči za pot, ki jo bo izbrala. Ker ima veliko obveznosti, rada uporablja tudi aplikaciji Wunderlist in Evernote. S prvo organizira svoj dan, obveznosti, zmenke in sestanke, z drugo pa »ureja« svoje kreativne misli.

prejšnji članek
Skrivni nastop Taylor Swift za največje oboževalce
Obsedena!
Skrivni nastop Taylor Swift za največje oboževalce
naslednji članek
Kako najti pravo prijateljico?
Moj life
Kako najti pravo prijateljico?
Preberite tudi