ris, slovenija
Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj izjemnega, brez strahu so pritacali po cesti

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Slovenski košarkarji dobrodelni pred evropskim prvenstvom

29. 8. 2017; 11.31
Avtor: K.M.
reprezentanta M Lapornik in A Nikolic na obisku na oddelku
Razveselili in obdarili so otroke na Pediatrični kliniki Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana.

V sodelovanju s Košarkarsko zvezo Slovenije je podjetje SPAR Slovenija za otroke na Pediatrični kliniki Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana organiziralo obisk slovenske moške košarkarske reprezentance. Dobro poznani košarkarji so med otroki širili športni duh in veselo vzdušje, otroci pa so zabavno druženje še popestrili s svojimi vprašanji, ki jim kar ni bilo konca – otroška radovednost pač ne pozna meja.



Košarkarji so se dogodka z veseljem udeležili, saj se zavedajo, da so z obiskom popestrili bolnišnični urnik, nasmejali otroške obraze, ustvarili prijetno vzdušje in vsaj za hip iz otroških misli pregnali skrbi ter občutek domotožja. »Otroška pozitivna energija je nekaj najlepšega. Zato nam je bilo v veliko veselje, da smo lahko otroke razveselili in jim pomagali, da so vsaj za trenutek pozabili na svoje skrbi,« je dejal košarkar Miha Lapornik.

Za piko na i so otroci pediatričnega oddelka od košarkarjev prejeli darila. SPAR Slovenija jih je založil s plišastimi junaki in kozarčki zasedbe VIT HIT, pobarvankami in kapami, košarkarji pa so s seboj prinesli plišaste Lipkote, košarkarske obeske in knjige »Dajte Gogiju žogo«.

Športnikom in podjetju SPAR Slovenija se je za obisk zahvalil tudi strokovni direktor Pediatrične klinike, prof. dr. Rajko Kenda, dr. med., višji svetnik, ki je povedal, da so košarkarji s svojim prihodom razveselili vse – zaposlene, še posebej pa otroke: »Športno obarvan košarkarski obisk je bil prav posebna dogodivščina, ki je otroke pozabaval in razveselil. Radi bi se zahvalili Košarkarski zvezi Slovenije in podjetju SPAR Slovenija, ker so s svojim obiskom visokih reprezentantov pokazali, da jim je mar za dobro počutje naših otrok.«

prejšnji članek
Videoposnetek Line Kuduzović si je ogledalo več kot 2 milijona ljudi
Obsedena!
Videoposnetek Line Kuduzović si je ogledalo več kot 2 milijona ljudi
naslednji članek
Se bo sploh kdaj vrnil k skupini One Direction?
Obsedena!
Se bo sploh kdaj vrnil k skupini One Direction?
Preberite tudi